familycouple
setuprateenter

Muhafazakar İslami Villalar

Muhafazakar İslami Villalar
Muhafazakar İslami Villalar

Muhafazakar ve İslami Villalar

İslami ve muhafazakar villalar balayı çiftleri ve aileler için özel olarak tasarlanmıştır. Villalarımızda uzun süreli konaklayabileceğiniz gibi uygun fiyat seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Özenle hazırlanan ve ailelerimiz için her detayın düşünüldüğü bu villaları Antalya’nın en ideal bölgelerinde konumlandırmış bulunuyoruz. Günün her saati kapı girişlerinin kamera sistemiyle korunduğu villalarımızın daima güvenilir olduğunu unutmayın. O halde siz değerli misafirlerimiz villaların tüm özelliklerini kontrol ettikten sonra en uygun fiyatlarla rezervasyon yapmaya başlayabilir.

Muhafazakar Villaların Özellikleri

Antalya’nın en güzel bölgelerinde konumlandırılan muhafazakar villalarher şeyden önce terası, özel havuzu ve aileler için korunaklı olmasından dolayı çokça tercih edilmektedir. Misafirlerimiz her bütçeye uygun olarak seçim yaparken villalarımızın teknik detaylarını ve görsellerini de inceleyebilir. Özgürce konaklayabileceğiniz bu mekanlar, muhafazakar çiftlerin balayı tatili için de en uygun seçeneklerle donatılmıştır. Bu konuda ilk olarak oldukça kapsamlı bir mutfak detayıyla karşılaşabilirsiniz. Sıradan bir mutfak gibi olmayan villa mutfaklarımızda fırın, dolap, masa ve sandalye takımı, tost makinesi, tencere ve tava takımları ile çatal, bıçak ve ihtiyacınız olan tüm bardak takımları yer almaktadır. Mutfakta dilediğiniz her yemeği pişirebilirken ayrıca bulaşık makinesi, su ısıtıcısı ve tüm ekipmanları bir arada kullanabilirsiniz.

Doğa içerisinde yer alan korunaklı İslami villalar, misafirlerimiz için en ideal tatil seçeneğini sunar. Lüks otel konforunda olan ve otellerden daha fazla imkanı sizlerle paylaştığımız villalarımızda özel ısıtmalı havuz detayının olduğunu da unutmayın. Bu sayede yılın her döneminde korunaklı havuz keyfi yapabilirsiniz. Çiftlerin kalabalıktan uzak ve tamamen doğa ile iç içe olmasını sağlarken sessiz ve huzurlu bir tatil fırsatı sunmaya devam ediyoruz.

Villa tatili, kişisel özgürlükleri koruyan bir tatil seçeneğidir. Türkiye’de son zamanlarda ciddi bir rağbet gören bu villaların korunaklı olmasından dolayı rahatlıkla havuz ve güneşlenme keyfi yapabileceğinizi de unutmayın. Antalya’daki otel fiyatları da incelendiğinde neredeyse kiralık villalardan daha yüksek tutarlarda hizmet verdikleri anlaşılmaktadır. Bu yüzden her zaman size ve ailenize özel bir konaklama seçeneği olan bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Akdeniz’in en güzel yerlerinde konumlandırılan villalarımızın özel terası, bahçesi ve havuzu da bulunmaktadır. Bu sayede ailenizle güzel vakit geçirirken otellerden çok daha lüks bir konfora ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, kiralık villalarımızı görselleriyle beraber incelemek ve ardından rezervasyon yapmaktır. Aynı zamanda İslami villalarolarak da adlandırılan bu mekanların full ekipmanlı, ekstra odalı ve lüks mobilyaları olduğunu unutmayın. Misafirlerin ihtiyacı olan tüm ekipmanlar da yer aldığı için uzun ya da kısa süreli tatil sürecini burada değerlendirebilirsiniz.

Günümüzde müstakil ya da kiralık villaların sizlere sunacağı pek çok özellik bulunmaktadır. Öncelikle tüm dekorasyon süreci profesyonel olarak hazırlanan bu mekanlarda ütü, klima, internet, TV, fırın, uydu alıcıları, saç kurutma makinesi ve aklınıza gelen her ekipman yer almaktadır. Her zaman güvenli olduğu için dışardan görüntülenme gibi bir durum da söz konusu değildir. Özel bahçe, teras ve balkon detayları da Akdeniz’in eşsiz manzarasında uyanabilmeniz için tasarlanmıştır.

İslami Villalar ve Özellikleri

İslami villa, İslami kurallara göre hazırlanan kiralık villa seçenekleridir. Sizlere sunduğumuz bu seçeneklerde, kullanabileceğiniz tüm ekipmanlar ücretsiz olarak yaşam alanında yer almaktadır. Mutfak, salon, ekstra odalar, banyo, tuvalet ve çocuk odasının yanı sıra sauna ve jakuzi gibi seçenekleri sizlerle paylaşırken tamamen ailenize özel bir konaklama fırsatı sunuyoruz. Bahçede bulunan ısıtmalı havuz sayesinde soğuk kış aylarında dilediğiniz şekilde havuzdan yararlanırken, villa içerisinde ya da bahçesinde istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Dışarıdan herhangi bir şekilde görüntülenemeyen bu villalar, İslami balayı villaları olarak da adlandırılabilir.

Her zaman uygun fiyatlarla sunduğumuz bu mekanların en önemli avantajı, fiyatların yüksek olmamasıdır. Antalya’daki otel fiyatları ile İslami villalararasında bir karşılaştırma yaparak bu süreci daha uygun bir şekilde yönetebilirsiniz. Elbette otel kalabalığından uzak ve sadece ailenize özel bir alanda tatil yapmak istiyorsanız, hizmetlerimize ek olarak erken rezervasyon şansından da yararlanabilirsiniz. Yaz veya kış aylarında sürekli rağbet gören villalarımız, özel çalışanlar tarafından aileler gelmeden temizlenmekte ve tatil sürecine hazırlanmaktadır. Ayrıca taleplerinize göre günlük veya haftalık temizlik hizmeti de sunulmaktadır.

Deniz Manzaralı Muhafazakar Villalar

Villalarımızın tamamı deniz manzaralıdır. Aileler bu sayede tatil boyunca muhteşem bir manzarada huzurlu bir konaklama süreci yaşamaktadır. Ayrıca tatil boyunca gerçekleştirmek istediğiniz aktivitelerin tamamını da sizlere sunmaya devam ediyoruz. Deniz manzaralı villalarda da özel havuzlar yer almaktadır. Üstelik çocuklu aileler için küçük çocuk havuzları da bulunmaktadır. Balayı çiftleri başta olmak üzere muhafazakar aileler rezervasyon yapmadan önce muhafazakar villalarkategorisinde yer alan görselleri ve fiyat bilgilerini inceleyebilir.

Yılın her döneminde aktif olan villalarımızda geniş bir salon, konforlu yatak odası, çocuk odaları ve diğer tüm detaylar düşünülmüştür. Üstelik yemeklerinizi daha rahat bir şekilde yapabilmeniz için mutfak bölümü de özenle hazırlanarak tüm ekipmanlar yerleştirilmiştir. Bahçede ise masa ve sandalye takımları başta olmak üzere mangal takımı, şezlong ve diğer tüm bahçe ekipmanlarını kullanabilirsiniz. Genelde haftalık rezervasyon yapan misafirlerimiz, yaz dönemlerinde ise uygun fiyatlarla aylık villa kiralama hizmeti talep etmektedir.

Deniz manzarasında gözlerden uzak özel bir tatil seçeneği sunan bu mekanlarda birden fazla dinlenme odası bulunmaktadır. Ülkemizin en donanımlı villalarını sizlerle paylaşırken ailelere özel olarak hazırlanan villalarda huzurlu bir şekilde tatil yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Korunaklı ve Deniz Manzaralı İslami Villalar

İslami villalar muhafazakar villalarda olduğu gibi korunaklıdır. Güneşlenme, spor yapma ve buna benzer aktivitelerinizi villanızın bahçesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Yine bu süreçte Antalya kiralık villa hizmeti almak isteyenler, villaların korunaklı olduğunu unutmamalıdır. Villa çevresindeki yüksek duvarlar ve giriş kapısındaki kameralar sayesinde herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmamaktadır. Ayrıca villalarımız eğlence mekanlarına, restoranlara, market ve hastane gibi alanlara yakın olarak inşa edilmiştir.

Misafirlerimiz bu sınırsız hizmetlerden yararlanırken Akdeniz’in en güzel manzarasında sabah kahvaltısı yaparak güne daha enerjik başlayabilir. Ayrıca gün içerisinde tekne turları, dağ yürüyüşleri ve daha pek çok aktiviteye katılmak için bölgede vakit geçirebilirsiniz. Plajlara da yakın olan muhafazakar villalar, aradığınız her hizmeti sizlere sunarak tamamen müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerine devam etmektedir. Yaz veya kış aylarında rahatlıkla rezervasyon yaparak uygun fiyatlardan da yararlanabilirsiniz.

Antalya’nın harika doğasını keşfetmek, sessiz ve huzurlu bir ortamda özgürce tatil yapabilmek ve villadaki sınırsız hizmetlerden ücretsiz yararlanabilmek için bizi tercih etmeniz yeterlidir. Dışarıdan hiçbir şekilde görüntülenemeyen balkon ve teras detayları, eşinizle birlikte unutmayacağınız bir tatil yapmanız için hazırlanmış ve sunulmuştur. Deniz manzaralı Antalya kiralık villalarında yaz dönemi için rezervasyonlar aylar öncesinden yapılmaktadır. Bu nedenle vakit kaybetmeden tatil planlarınızı yaparak sizler için özel olarak hazırladığımız villalarda konaklayabilirsiniz. İslami villalar, Antalya’nın ilçelerine de yakındır. Haliyle gün içinde gezip görmek istediğiniz bölgelere de kısa sürede ulaşabilirsiniz. Özel otoparkı da bulunan muhafazakar villalar, lüks görünümleri, büyük dinlenme alanları, bahçe ve balkon detayları ve deniz manzarasıyla siz değerli misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış