familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Ailelere Özel Tasarlanan Villalar

Muhafazakar Ailelere Özel Tasarlanan Villalar
Muhafazakar Ailelere Özel Tasarlanan Villalar

Muhafazakar Ailelere Özel Tasarlanan Villalar

Muhafazakar yapıdaki aileler, tatillerinde istedikleri gibi, özgür bir biçimde davranarak yaşayamıyorlar. Fakat son dönemlerde muhafazakar ailelere uygun olarak dekore edilen villalar, bu alandaki gereksinimi maksimum ölçüde kapatılmasını sağlamıştır. Eşleri ve çocukları ile mutlu bir tatil yaşamayı arzulayan bu aileler, yaşam stilleri ve inançları gereği otellerde konaklamayı tercih etmiyorlar ve kendilerine uygun tatil alternatifi bulmakta sorun yaşıyorlardı. Fakat muhafazakar kiralık villalar ayrıcalığı ile İslami şartlara has yaşayan aileler, böylelikle beraber tatil geçirmenin keyfini çıkarıyorlar.

Muhafazakar kiralık villalar, aile fertlerinin beraber tatil yapmalarını, hanımlarının ve kız evlatların da tatilin keyfine varmalarını mümkün kılıyor. Muhafazakar aileler için öteki tatil modellerinde ise, hanımlar ve kız çocukları istedikleri gibi deniz ve havuza giremiyorlar, güneşin faydalı etkilerinden mahrum kalıyorlardı. Bu formatta, ailece tatile çıkmanın bir anlamı kalmıyordu. Fakat muhafazakar villalar, ailelerin karşılaştıkları bu problemleri tamamen ortadan kaldırarak, beraber tatil olanağı sunmaktadır.

Muhafazakar yapıdaki aileler için İslami kurallara uygun oteller hizmet sunsalar da, fiyatlar bakımından muhafazakar villalara oranla çok daha yüksektir. Bu nedenle de çok kısa bir zaman içerisinde popülerliklerini yitirmişlerdir.

Muhafazakar Kalabalık Topluluklar İçin Villa Seçeneği

Muhafazakar kiralık villalar, yalnızca küçük aileler tarafından seçilmemekte olup, aynı zaman da büyük aileler de bu villalara rağbet etmektedirler. Özellikle kalabalık grup şeklinde tatil yaşamak isteyen muhafazakar aileler için en ekonomik villa seçeneği, muhafazakar villa kiralamadır. İslami esaslara uygun olarak hayat süren aileler için dekore edilen bu villalar ile aileler, akrabaları ve sevdikleri ile tatilin keyfini konforlu bir biçimde yaşayabilirler.

Mimari yapıları ve diğer villalardan uzak konumları ile muhafazakar kiralık villalar, aileler için en cazip tatil seçenekleri arasındadır. Özel olarak dekore edilmiş yüksek bahçe duvarları ve çevreden görünmeyen havuzları ile tesettürlü bayanlar, kendine özel tatil imkânı yakalayabilirler. Yüksek duvarları neticesinde çevreden görülmesi olanaksız bahçe ve havuzları ile tam bir koruma sunan muhafazakar villalar, aynı zamanda ekonomik bakımdan da otellere oranla çok daha hesaplıdır.

Sizlerde muhafazakar bir aile yapısına haizseniz ve aileniz ile huzur içinde lüks bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Villa durağı muhafazakar villalar kategorisini inceleyebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış