familycouple
setuprateenter

Mimoza Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Mimoza Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Mimoza Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Mimoza Koyu İzmir’in Karaburun ilçesinde yer alan bir koydur. İzmir merkez ile Mimoza Koyu arasında 104 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır. Mimoza Koyu sessiz olma özelliğinden dolayı çoğunlukla şehrin gürültüsünden uzaklaşarak kafa dinlemek isteyen bireyler tarafından ziyaret edilmektedir. Buradaki denizin temiz ve açık renkli olması da tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır. Denizin taşlı olmasından dolayı girerken mutlaka deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. Aksi taktirde herhangi bir olumsuz durum meydana gelebilir. Ayrıca deniz oldukça sakin ve dalgasız bir yapıya sahiptir. Denizin suyu berrak ve soğuktur. Mimoza Koyu’nun çevresinde market ve şemsiye ya da şezlong temin edebilecek yerler de mevcuttur. Mimoza Koyu aynı zamanda Yukarı Bodrum Koyu olarak da bilinmektedir.

Mimoza Koyu Nerede?

Mimoza Koyu İzmir’in Karaburun İlçesindedir. Mimoza koyu Karaburun ilçesine oldukça yakın bir konumda yer almaktadır. Mimoza koyu aynı zamanda Bodrum’a da oldukça yakın bir mesafededir. Bu sebepten dolayı Yukarı Bodrum Koyu olarak da nitelendirilmektedir.

Mimoza Koyu’na Nasıl Gidilir?

Mimoza Koyu’na özel araçlar ya da toplu taşıma araçları ile gidebilmek mümkündür. Mimoza Koyu’na gitmek için ilk olarak Karaburun’a gitmek ve ardından da 2 kilometrelik bir mesafeyi aşmak gerekmektedir. Mimoza Koyu’na ulaşabilmek için Karaburun ilçesinden kalkan dolmuş ve otobüsler kullanılabilir. Özel araçlara sahip olunmasa bile Mimoza Koyu’na toplu taşımalar ile ulaşma imkanı bulunmaktadır.

Mimoza Koyu’nda Neler Yapılabilir?

Mimoza Koyu ziyaret edildiğinde doğa gezisi yapmak ve denize girmek mümkündür. Denize girmek isteyen kişilerin herhangi bir ücret ödemesine gerek yoktur. Plajda sadece şemsiye ya da şezlong almak istendiğinde ücret ödenmektedir. Ayrıca bu bölgede çadır ya da karavan kampı yapma gibi bir seçenek de bulunmaktadır. Mimoza Koyu yakınında alışveriş yapılabilecek marketler de mevcuttur.

Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafa dinlemek isteyen birçok kişi Mimoza Koyu’na çadırları ile gelerek kamp yapmaktadır. Alışveriş için mekanlar mevcut olduğundan dolayı kamp yaparken gerekli olan diğer ürünler de temin edilebilir. Mimoza Koyu’na girmek için veya kamp yapmak için herhangi bir ücret ödemek gerekmemektedir. İzmir’e gidildiğinde kafa dinlemek ve güzel denizi ile huzur bulmak için Mimoza Koyu ziyaret edilmesi gereken noktalar arasında yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış