familycouple
setuprateenter

Marmaris’te Mutlaka Gezmeniz Gereken Yerler

Marmaris’te Mutlaka Gezmeniz Gereken Yerler
Marmaris’te Mutlaka Gezmeniz Gereken Yerler

Marmaris, Türkiye’nin en çok tatil amaçlı tercih edilen tatil bölgelerinden biridir. Güzel doğası ve plajları ile tercih edebileceğiniz güzide güzelliklere sahip bir tatil yeridir. Marmaris’te gezip görebileceğiniz yerleri sizler için aşağıda sıraladık.

Marmaris Halk Plajı

Marmaris’in merkezinden başlayan Marmaris Halk Plajı, daha sonra Uzunyalı Plajı ile birleşmektedir. Gün içerisinde sıcaktan bunalan tatilcilerin güvenle denize girebilecekleri bir yerdir.

Marmaris Uzunyalı Plajı

Uzunyalı Plajı, Marmaris Halk Plajı ile birleşen ve Siteler oteller bölgesini de içine alan yaklaşık olarak 10 kilometre uzunluğa sahip olan bir plajdır.

Uzunyalı Plajı boyunca yürüyüş yolları bulunmaktadır. Ayrıca yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz restoran ve kafeler bulunmaktadır.

Turunç Plajı

Turunç Plajı, 21 kilometre uzunluğa sahip olan bir plajdır. Turunç Plajı, muhteşem doğası ile ziyaretçilerine pek çok imkan sağlamaktadır. Mavi bayraklı plajlardan birisi olan Turunç Plajı, temiz ve berrak bir denize sahiptir.

Turunç Plajı’nda ayrıca dalış sporu ile ilgilenenler burada sualtı mağaralarını görebilirler. Dalış sporunun yapılması nedeni ile Türkiye’nin en popüler dalış noktalarından biridir.

Kleopatra Plajı

Kleopatra Plajı, yaklaşık olarak 16 kilometre uzunluğa sahiptir. Türkiye’nin en meşhur plajları arasında yer alan Kleopatra Plajı, altın sarısı kumsalı ve berrak denizi ile ziyaretçilerini büyülemektedir.

Dalyan

Dalyan, Marmaris’e yaklaşık olarak 80 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Göl ve denizin buluştuğu doğa harikası bir yer olan Dalyan, antik kent kalıntıları ve sazlık kanal nehirleri ile oldukça muhteşem bir doğaya sahiptir.

Dalyan’da ayrıca Caretta Carettaların üreme alanı olan İztuzu Plajı da bulunmaktadır.

Turgut Köyü ve Şelale

Turgut Köyü, meşhur şelalesi ve mesire alanı ile oldukça popüler tatil yerlerinden biridir. Ayrıca Turgut Köyü, Marmaris’in en büyük halı ve kilim dükkanları bulunmaktadır.

Turgut Köyü’nde ayrıca Hygassos Antik Kenti kalıntıları da mevcuttur. Bu antik kent Turgut Köyüne yaklaşık olarak 2 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış