familycouple
setuprateenter

Manastır Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Manastır Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Manastır Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Manastır Koyu, Aydın ilimize bağlı popüler tatil beldesi olan Didim’dedir. Didim Altınkumun batısında bulunan Manastır koyu, kalabalıktan uzak sakin kalmak isteyenlerin tercih ettiği rotalardan bir tanesidir. Didim’in en sakin, en şirin, en serin ve en önemli koylarından olan Manastır Koyu, en güzel plaja da ev sahipliği yapmaktadır.

Doğal güzelliğini ilk günkü gibi koruyan Manastır Koyu, yerli ve yabancı çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir. Her geçen yıl daha fazla ziyaretçi kitlesini ağırlayan Manastır Koyu’nun yolu bozuktur. Arazi araçlarını tercih ederek Manastır Koyu’na gitmenizi tavsiye ediyoruz.  Araç ile belirli bir noktaya geldikten sonra park etmeniz gerekir. Daha sonra uzun bir patika yoldan ortalama olarak 15 dakika yürüyerek Manastır Koyu’na ulaşabilirsiniz.

Masmavi, pırıl pırıl, duru ve sığ denizi ile denize girmek için eşsiz noktalardan biri olan Manastır Koyu Plajı, Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan bir plajdır. Manastır Koyu Plajı Didim merkezine araç ile 8 km mesafededir.

Doğa harikası Manastır Koyu, içerisinde bulunan manastırdan dolayı tarihi açıdan da önemini korumaktadır. Manastır Koyu çevresindeki otel ve pansiyonlarda ziyaretlerinin esnasında istediğiniz gibi konaklama yapabilirsiniz.

Manastır Koyu Nerede?

Manastır Koyu Aydın, Didim Altınkum'un batısındadır. Altınkum'a kıyasla çok daha sakindir. Eşsiz Manastır Koyu’nda eski bir manastırın yanı sıra küçük kilise yani Şapel kalıntıları da bulunmaktadır.

Manastır Koyu Didim’deki en önemli koylardandır. Sakinlikten hoşlanan ve ailesi ile birlikte baş başa zaman geçirmek isteyen tatilcilerin demir attığı Manastır Koyu’nda çadır kurmak veya ateş yakmak kesinlikle yasaktır. Manastır koyu her sene çok daha fazla turisti ağırlamaktadır. Sakin bir alan isteyenler veya denize girmek isteyenler için mükemmel bir yer olan Manastır Koyu, güzelliği ile göz doldurmaktadır.

Manastır Koyu Nasıl Gidilir?

Manastır Koyuna birçok farklı ulaşım yolunu tercih ederek rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarını kullanarak veya kendi özel aracınızla, en fazla ziyaret edilen yerler arasındaki Manastır Koyuna kolaylıkla gidebilirsiniz. Didim Altınkum’a 10 km uzaklıktaki Manastır Koyuna gitmek için yürümenizde gerekmektedir. Çünkü koy bölgesinde araç ulaşımı için uygun yol mevcut değildir. Patika ile ulaşım sağlayabileceğiniz Manastır Koyunda ana yol ve koy arasındaki uzaklık ise 500 metredir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış