familycouple
setuprateenter

Mağaralı Koy Nerede, Nasıl Gidilir?

Mağaralı Koy Nerede, Nasıl Gidilir?
Mağaralı Koy Nerede, Nasıl Gidilir?

Mağaralı Koy nerededir? Mağaralı Koya nasıl gidilir? Mağaralı Koy özellikleri nelerdir? Mağaralı Koy hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Mağaralı Koya ulaşım nasıl sağlanır? Mağaralı Koy etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Mağaralı Koy hakkında öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Mağaralı Koy Nerededir?

Mağaralı Koy, Antalya’nın Finike ilçesinde yer almaktadır. Finike ve Demre karayolu üzerinde kendiliğinden oluşan bir yer olan Mağaralı Koy muhteşem bir güzelliğe ve manzaraya sahiptir.

Buraya hem karadan hem de tekneler ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mağaralı Koy pek bilinen bir yer değildir. Fakat buraya yöre halkı sıkça gelmektedir. Mağaralı Koydaki denizin rengi turkuaz rengindedir. Sessiz sakin bir yerde tatil yapmak isteyenler için tercih edilmesi gereken yerler arasındadır.

Mağaralı Koyun sahili kum ve çakıl karışımı olduğu için yanınızda mutlaka deniz ayakkabısı bulundurmanız gerekmektedir. Plaj içerisinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir yer olmadığı için yanınıza mutlaka bu gibi ihtiyaçlarınızı almanız gerekmektedir.

Mağaralı Koya Nasıl Gidilir?

Mağaralı Koy, Antalya’nın Finike ilçesi içerisinde bulunmaktadır. Bu koya gidebilmek için özel araç ile gitmek isteyenler Antalya ve Kemer karayolu üzerinden Adrasan, Kumluca ve Finike ilçesini geçtikten sonra kolay bir ulaşım sağlayabilirler.

Mağaralı Koya giderken sizi yönlendirebilecek bir tabela olmadığı için bu yol güzergâhını takip etmeniz gerekmektedir.

Finike merkezini geçtikten sonra karşınıza virajlı bir sahil yolu çıkacaktır. Bu yoldan yavaş yavaş ilerleyerek Mağarayı rahatlıkla görebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış