familycouple
setuprateenter

Kusursuz ve Konforlu Tatil İçin Lüks Villa

Kusursuz ve Konforlu Tatil İçin Lüks Villa
Kusursuz ve Konforlu Tatil İçin Lüks Villa

Muhteşem tatil ihtiyacınızı gidermek, her tatil yapmak isteyen bireye maalesef nasip olmuyor. Yalnız son dönemlerde değişen tatil sektörü alışılmışları değiştirerek, değişik alanlara yöneltiyor. Lüks kiralık villalar da bu farklı alanlardan bir tanesidir.

Otellerin yanı sıra kişiye ait verilen bu evler, tatilcilerin aradığı mutlu huzurlu ortamın sağlanmasına yardımcı oluyor. Çünkü birden fazla birey kışın stresini ve yorgunluğunu atacak huzurlu bir yer arıyor. Kalabalık alanlardan hoşnut olmayan kişileri oteller tatmin etmiyor.

Özellikle kiralık villalar da yer alan özel bahçeler, havuzlar ve özel televizyon yılın stresini atmak için bulunmaz bir fırsattır. Bunun yanı sıra birden çok odası olmasından dolayı, tatil severlerin fazlasıyla ilgisini çekmektedir. Kalabalık arkadaş toplulukları için herkese ayrı ayrı odaların bulunması, otellerin sıkışık düzenine göre büyük avantaj sağlamaktadır.

Kaliteli bir tatil hayali kuranlar için daha fazla geç kalmadan erken rezervasyon işlemleri yaparak, kiralık lüks villalar ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Oldukça modern çizgiler kullanılarak imar edilen bu evler, taş ve estetik yapılara sahiptirler.

Lüks Kiralık Villanın Sağladığı Avantajlar

4 kişilik konaklama alanlarından 8 kişiye kadar bulunan oda sayıları ile lüks kiralık villalar, gece ve gündüzün birbirinden daha güzel geçmesini sağlayacaktır. Villa durağını ziyaret ederek birden fazla villa seçenekleri ile hayalleriniz ötesinde bir tatil geçirme fırsata yakalamış olacaksınız.

Unutulmaz anılara imza atacağınız bu tatil fırsatında çocuklarınıza da unutulmaz anılar bırakacaksınız. Aynı zamandan birden fazla aileyi bir arada buluşturan, hoş sohbetlerin döndüğü mükemmel bir tatil imkanı yakalarsınız. Tatil sürecinde ihtiyaçlarınızı belirleyip, kalacak kişi sayısı, evin dış dizaynı, yer aldığı konum ve sosyal aktivitelere olan uzaklığı gibi ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede tatilinizin kötü geçmemesini sağlarsınız.

Lüks kiralık villa avantajlarımız tüm tatilcilerin beğenisini kazanmıştır. Ülkemizin en gözde yerlerinden olan Akdeniz kıyılarında harika bir villa kiralayarak, doğayla iç içe güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Firmamızın müşteri memnuniyeti için her detay en ince ayrıntısına kadar siz gelmeden önce hazırlanmaktadır. Canınız sıkıldığı zaman ister sahile inin isterseniz de villanızda yere alan özel havuza inerek hoşça zaman geçirebilirsiniz.  Sevdiğinizin insanla doğa yürüyüşleri yaparak güzel vakit geçirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra kültürel gezilerle kaldığınız bölgenin tarihi hakkında da bilgi sahibi olursunuz. Bir an önce yazın gelmesini dört gözle beklemenizi sağlayacak lüks kiralık villalar, sakin bir ortamda ailenizle güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Her villanın kendine has havuzunun da bulunması ekstra avantajları arasında yer alır. Havuz etrafında yer alan şezloglara uzanarak güneşin tadını çıkartabilirsiniz.

Lüks Kiralık Villa Fiyatları Ne Kadar?

Bu evlerde zaman geçirdiğiniz süre zarfında elektrik, su, doğalgaz gibi giderlere ücret ödemezsiniz. Sadece yemek giderlerine para ödeyerek, istediğiniz yemeği estetik mutfaklarda hazırlayabilirsiniz. Bu yüzden lüks kiralık villalar avantajlı olmaktadır. Her villanın hijyeni çalışanlarımız tarafından büyük bir titizlikle yapılmaktadır.

Tatil denilince akla ilk olarak deniz, kum ve güneş geliyor. Artık kiralık villa denildiğinde huzur, dinginlik ve doğayla iç içe olmak ve temiz oksijeni solumak geliyor. Bunun yanı sıra uygun fiyat avantajları ile tatilcilerini memnun etmektedir. İlk defa lüks kiralık villada tatil yapacak olan misafirlerimiz Web sitemizden villalarımızın, dış dekorasyonunu ve iç tasarımını inceleyerek fikir sahibi olabilirler. Bire bir modern çizgilerin hakim olduğu villaları görmek isteyen misafirlerimiz, yakından da gelip ziyaret edebilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış