familycouple
setuprateenter

Köyceğiz Nerede, Nasıl Gidilir?

Köyceğiz Nerede, Nasıl Gidilir?
Köyceğiz Nerede, Nasıl Gidilir?

Muğla ilinin şirin bir ilçesi olan Köyceğiz, Ege ve Akdeniz Bölgesinin kesiştiği yerde bulunmaktadır. Oldukça zengin bir tarihi mirasın merkezinde bulunan Köyceğiz’e her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turist akın etmektedir.

Ülkemizin meşhur tatil yerlerinden biri olan Köyceğiz’de narenciye ağaçlarının kokusunu hissedebilirsiniz.

Tarihi yapıları ile oldukça şahane bir görüntüsü vardır. Muğla’ya bağlı olan Köyceğiz, dağlardan inen yedi nehir ile beslenen Köyceğiz Gölü etrafına kurulu olan bir yerdir. Doğal güzelliği ve muhteşem huzur verici doğası ile yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaktadır. Köyceğiz’in tarihi geçmişi oldukça eskilere dayanmaktadır. Milattan önce 3 bin 400’lü yıllara uzanan tarihi geçmişi ile Asurlar, İyonyalılar, Dorlar, Persler, Romalılar, İskitler, Osmanlılar, Selçuklular ve Menteşeoğullarına ev sahipliği yapmıştır.

Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nin batısında bulunan Köyceğiz, Muğla’nın güneyinde yer almaktadır.

Köyceğiz’e Nasıl Gidilir? 

Köyceğiz’e hava yolu ile ulaşım sağlamak isteyenler için buraya en yakın havalimanı Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunmaktadır. Dalaman Havalimanında ülkemizin hemen hemen her yerine direkt olarak uçuş seferleri düzenlenmektedir.

Dalaman Havalimanının Köyceğiz’e olan uzaklığı yaklaşık olarak 35 kilometre civarındadır. Köyceğiz’e ulaşım sağlayabilmek için havalimanından kalkan servisleri kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra araç kiralayabilir veya özel transfer araçlar ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Buraya karayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler için Muğla ve Fethiye Karayolu üzerinden kendi aracınız ile tabelaları takip ederek kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul ile Köyceğiz arası yaklaşık olarak 740 kilometre civarındadır. Ankara’dan gelmek isteyenler için Ankara ve Köyceğiz arası 615 kilometre civarındadır. Marmaris’e olan uzaklığı 60 ve Fethiye’ye olan uzaklığı ise 70 kilometredir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış