familycouple
setuprateenter

Korunaklı, Lüks Muhafazakar Tatil

Korunaklı, Lüks Muhafazakar Tatil
Korunaklı, Lüks Muhafazakar Tatil

Arkadaş grupları, aileler ve kişisel olarak günübirlik tatil yapmak isteyen kişilerin öncelikli adresi olan muhafazakar villalar, popüler tatil tarzlarından biridir. Türkiye’nin tatil bölgelerinde giderek artan büyük ilgi nedeni ile muhafazakar villalar ünlü isimlerin bile tatil tercihi olmuştur. Küçük bir oda içerisinde sıkışıp kalmak yerine özel bir araziye inşa edilen muhafazakar villa seçenekleri ile özgür bir tatilin keyfini çıkartırsınız. Özgür bir tatil imkanı sunan muhafazakar villalar tatil için sıklıkla tercih edilmektedir. Kişiye ait havuzu, şezlongu, şemsiyesi ve bahçesi bulunmasından dolayı, tatil geleneğini değiştirmektedir.

Geçmiş dönem tatillerde sadece denize girmek ve yüzmek için tatil yapılırken artık huzur, sakinlik ve kafa dinlemek için tatil yapılmaktadır. 2 ya da 8 kişinin aynı anda konaklamasına olanak sağlayan muhafazakar villalar, otellere göre daha uygun fiyat avantajına sahiptir. Her kesime ve her bütçeye uygun muhafazakar villa seçenekleri bulunmaktadır. Aynı zamanda bu villaların mahremiyet sunması,  otellerin ve diğer tatil seçeneklerinin sunmadığı özelliği sağlar. İnsanların en çok istediği ve önem verdiği özelliklerden biride ailesiyle ve sevdiği insanlar ile gözlerden uzak tatil yapabilmektir.

Muhafazakar Villa Kiralama

Muhafazakar villaların korunaklı yapısından dolayı, son dönemlerde muhafazakar yapıdaki insanlar ve balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Her insan için kiralama yapabilecek avantajlara sahiptir. Yeni evlenen çiftler balayı tatillerinde baş başa kalacakları gözlerden uzak bir tatil imkanı yaşamak isterler. Bu özellik sayesinde her anı özel kılma fırsatı yaşarlar. Baş başa film izleme, gece yıldızları seyretme, sabah kuş cıvıltılarıyla uyanmak, gün doğumunu izleme ve terasta romantik kahvaltı keyfi gibi hayalini kurduğunuz her imkan bulunmaktadır.

Sınırsız internet ve geniş ekrana sahip televizyon ile geceleri film izlerken romantik anlara imza atarsınız. Aynı zamanda sıcaktan sıkıldığınız zaman size ait havuzda yüzerek, güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Muhafazakar villalar da sıkılmadan harika bir tatil geçirirsiniz. Bu villa sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.  Villa dışında zaman geçirmek istediğiniz zaman deniz kıyısında yürüyüş yapabilir ya da bölgenin tarihi ve turistlik bölgelerini rehber eşliğinde gezebilirsiniz. Her anınızı kayıt altına alarak ölümsüzleştirebilirsiniz.

Ekonomik Villa Tatili

İstediğiniz zaman dışarı çıkarak tekne turu, yamaç paraşütü yapabilir ayrıca tarihi mekanları gezebilir ya da deniz turlarına katılabilirsiniz. Geniş bir araziye konumlandırılan muhafazakar villalar da birden fazla oda bulunmaktadır. Şifalı su anlamına gelen jakuzili villa seçeneklerini değerlendirerek, günün stresini atabilir ve ertesi güne enerjik bir şekilde uyanabilirsiniz.

Aynı zamanda sauna keyfi ile tüm yorgunluğu atarak, hafifleyebilirsiniz. Günlük olarak temizlenen havuzda yüzüp, şezlongda güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Küçük ev eşyalarından büyük ev eşyalarına kadar her şey elinizin altında bulunacak. Bu avantajı sayesinde valinizi alıp villaya yerleşmeniz yeterlidir. Aynı zamanda ekonomik olmasından dolayı her bütçeye uyum sağlar. En iyi muhafazakar villa seçenekleri için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış