familycouple
setuprateenter

Korunaklı Havuzlu Jakuzili Villalar

Korunaklı Havuzlu Jakuzili Villalar
Korunaklı Havuzlu Jakuzili Villalar

Muhafazakâr villa tatili başka tatil düşüncelerine alternatif şekilde son zamanlarda ortaya çıkmış muazzam bir tatil imkanıdır. Mutaassıp olarak tanıdığımız ailelerimize özel havuzlu ve korunaklı villa alternatifleri sağlamaktadır. Tüm İslami tatil villalarımız doğa ve yeşil ortasında kimsenin sizi tedirgin edemeyeceği 5 yıldızlı hotel düzenine uygun muhafazakar villalar da tatilinizi geçirmenize imkân sunuyoruz. Bu tatil düşüncemizin en önemli ayrıntısı tüm aile bireylerinin tatil süresince birlikte olması ve tatilini hep beraber yaşayabilmesidir. Böylelikle tatilinize bölmüş olduğunuz vaktinizi ailenizle doya doya gönül rahatlığı ile hep beraber geçirebilmektesiniz.

Korunaklı havuzlu jakuzili villaların kendine has hususları bulunmakta olup tüm seçenekleri siz tatil severlere huzur dolu saatler yaşatacak. Bütün villalarda ortak ve müstakil yüzme havuzu imkanları yer almaktadır. Kimi villalarda ise korunaklı havuz ve ısıtmalı havuz seçeneklerini tatil severlere sunulmaktadır. Korunaklı havuzlu villalarımızda havuzların çevresi büsbütün kapatılmış olup dışarıdan gözükmeme özelliği sağlandırılmıştır. Bu kapatma yöntemi neticesinde havuzunuz ve terasınız korunaklı hale çevrilmiş olmaktadır.

Bu çeşit muhafazakâr korunaklı villalar islami aileler ve diğer aileler tarafından da çok talep görmektedir. Tatilcilerimiz çevreden görünmemek ve havuz keyfi yaparken diğer tatilciler tarafından izlenmek gibi endişelerden de uzaktırlar.  Korunaklı havuzlu villalarımızda havuz ve bahçe bakım işlemleri sabah erken saatlerinde yapılmaktadır. Kiralık villaların hepsinde havuz kenarında ve bahçe içerisinde mangal ve barbekü alanları yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış