familycouple
setuprateenter

Korsan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Korsan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Korsan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Korsan Koyu Antalya da bulunan ve bütün gezginlerin kesinlikle uğraması gereken büyüleyici bir keşif noktası. Karaöz Mavikent mevkiinde yer alan Korsan Koyu akıntıları ve özellikleri ile günümüz gezginlerinin rağbet ettiği yerler arasındadır. Korsan koyu Antalya’dan araba ile ortalama olarak 2 saat süren bir yolculuk sonrasında sizi beklemektedir.

Korsan koyu Kumluca ilçesinin Karaöz Mavikent sınırları içerisinde bulunan, günümüzde ise adını duyurmayı başarmış bir koydur. Kayalıklarla çevrili küçük, kumlu plajları içeren inanılmaz pitoresk bir sahil şeridine sahiptir. Su berrak ve turkuaz mavisidir, bu da onu turistler için ziyaret edilecek en popüler yerlerden biri yapar.

Adrasan sahiline bitişik Suluada yakınlarında bulunan bir kaynağın, yakınlarda yaşayan korsanların burada su ihtiyacını giderdiği bilinmektedir. Korsan köyü, tatlı suyun bulunmadığı bir yerdir. Nüfuslu bölgelere ise 5 ile10 km uzaklıkta olduğu için çoğu insan için bilinmeyen bir koydur.

Gelidonya Feneri, Adrasan Plajı ve Olimpos o kadar yakın ki butik otellerin varlığı nedeniyle oldukça popüler hale geldi. Korsan koyu bunlardan dolayı turistler, tostçular ve tüccarlar için favori yerlerdir.

Korsan Koyuna Nasıl Gidilir?

Korsan koyu Antalya ilimize 2 saat mesafede yer almaktadır. Belen kavşağına ulaşana kadar otoban yolda gittikten sonra, toprak yola giriş yapılmaktadır. 6 Km gittikten sonra sağa ve sola doğru ayrılmış bir yol bulunmaktadır. Sol yol Olympos’a, sağ ise Adrasan’a gitmektedir.

Korsan koyuna ulaşım sağlamak için Adrasan merkezinden gidebilirsiniz. Adrasan merkezinden Mavikent güzergahına doğru 2 km gidip, sonrasında Çavuşköy yazan yol tabelasından sola dönüş yapabilirsiniz. Buradan sonra 5 km kadar rampa ve dar yol gitmeniz gerekmektedir. Karaöz sahiline ulaştıktan sonra, ormanlık yoldan 10 dk seyahat ettikten sonra sağa dönüş yaparak Korsan Koyuna ulaşabilirsiniz.

Korsan koyuna özel arabayla veya oradaki araç kiralama seçenekleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracınız yok ise Korsan koyuna ulaşım esnasında biraz zorlanacağınızı bilmeniz gerekmektedir. Korsan Koyu, Gelidonya Feneri’nin batı kısmında bulunan ve Melanippe Antik Kenti’nin yıkıntılarını içeren, şirin ve eşsiz bir koydur. Eşsiz Korsan koyunu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış