familycouple
setuprateenter

Kordon Nerede, Nasıl Gidilir?

Kordon Nerede, Nasıl Gidilir?
Kordon Nerede, Nasıl Gidilir?

Kordon nerededir? Kordon’a nasıl gidilir? Kordon hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Kordon ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Kordon’un turistik açıdan önemi nedir? Kordon etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kordon hangi ilçede yer almaktadır? Kordon hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kordon Nerededir?

Kordon son zamanların popüler bir tatil yeri haline gelen ve İzmir ili içerisinde yer alan bir caddedir. İzmir’in Alsancak içerisinde yer alan Kordon, son zamanlarda yapılan çevre düzenlemeleri sayesinde berrak bir denize sahiptir.

Kordon, genellikle İzmir halkının buluşma noktalarından bir tanesidir. Kordon içerisinde aynı zamanda deniz kenarında bulunan pek çok kafeler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli mağazalarda deniz havasını içinize çekerek alışveriş imkanı sağlayan Kordon, oldukça temiz bir havaya sahiptir.

Ülkemizin İzmir şehrinde yer alan Kordon, bir caddedir. Kordon’un geçmişi yaklaşık olarak 1850’li yıllara dayanmaktadır. Kordon, Cumhuriyet Meydanı ve İzmir Limanı arasındaki kıyı kesimini kapsamaktadır.

Kordon’a Nasıl Gidilir?

Kordon’a gidebilmek için İzmir Otogarından 163 numaralı otobüs ile sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca metro ile Kordon’a gidebilmek için Alsancak durağında binerek buradan Kordon’a kısa sürede gidebilirsiniz. İzmir havaalanından yine metre ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Uçaktan indikten sonra dire metroya binerek kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış