familycouple
setuprateenter

Konforlu ve Lüks Balayı Villaları

Konforlu ve Lüks Balayı Villaları
Konforlu ve Lüks Balayı Villaları

Konforlu ve Lüks Balayı Villaları

Genel olarak balayı tatili yaşamak isteyen yeni evli çiftler, gözlerden uzak, sakin ve konforlu bir tatil ortamı istemektedir. Yeni evli çiftlerin bir kısmı muhafazakar yapıları nedeniyle İslami kurallara uygun bir balayı yaşamak isteyebilir. Her iki koşulda da rahat ve gereksiniminize uygun bir konaklama için özel konsepte dizayn edilen balayı villaları tercih edilebilir.

Özellikle romantik ve konforlu bir balayı yaşamak için kiralayabileceğiniz balayı villaları, ihtiyacınız olan bütün ev eşyaları, mobilyalar ve gündelik kullanım eşyalarını içerisinde bulundurmaktadır. Siz yeni evli çiftler için özel olarak tasarlanarak dekore edilen balayı villalarında havuz, bahçe, teras, balkon, jakuzi, barbekü, garaj gibi her olanak rahatlıkla bulunmaktadır. Ayrıca Villa durağı gibi bir firma aracılığı ile villa kiralama yaptığınızda, sizin için ilave olarak günlük bahçe ve havuz bakım hizmetleri dahi yapılmaktadır.

Balayı Villaları ile Romantizm Dolu Bir Tatil

Özellikle kalabalık tatil merkezlerinden ya da şehirlerden uzaklaşmak için seçebileceğiniz balayı villaları bu özel tatil döneminde size unutması imkansız hatıralar yaşatacaktır. Hem dinlenme olanağı bulacağınız hem de keyifli bir zaman geçireceğiniz balayı villalarında ayrıca tamamen hijyenik ve lüks bir ortam bulunmaktadır. Kiralanan balayı villaları firma tarafından Wi-Fi, uydu hizmetleri, internet, elektrik, su ve tüp gaz gibi ücretsiz hizmetler sağlanmaktadır.

Bütün yıl boyunca erken rezervasyon işlemi gerçekleştirerek, hizmet alma olanağınız bulunmaktadır. Balayı villaları yalnızca yaz tatillerinde değil özellikle bahar mevsimlerinde de tercih edilebilir. Çünkü balayı villaları özellikle Akdeniz Bölgesi'nde bulunduğu için her mevsim ılıman özelliği ile konforlu tatillerin vazgeçilmez adresi olmuştur. Mesela, Akdeniz kıyısında tam merkezi bir konumda Kalkan beldesinde bir villa kiralayarak, kış mevsiminde dahi rahatlıkla balayı tatili yaşayabilir ve eşsiz Akdeniz manzarasına ulaşabilirsiniz. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış