familycouple
setuprateenter

Konforlu ve Kusursuz Balayı Villası

Konforlu ve Kusursuz Balayı Villası
Konforlu ve Kusursuz Balayı Villası

Yeni evlenen çiftlerin en büyük sorunlarından birisi de balayı tatili yapacakları mekanın nerede olacağıdır. Sevdiğiniz insanla birlikte keyifli bir tatilin adresi olan balayı villaları, romantik bir tatil geçirmeniz için tasarlanmıştır. Balayı çiftlerine özel dekore edilmiş kiralık villalar, kusursuz bir balayı geçirmeniz için inşa edilmiştir. Düğün, nişan ve kına gibi organizasyonlarının yorgunluğunu atmak için balayı tatilleri bulunmaz bir nimettir.

Alışıla gelmiş otel tatillerinin yanı sıra, balayı villaları yeni evlenen çiftlerin tüm isteklerine karşılık verebilecek avantajlara sahiptir. Önceki dönemlerde balayı çiftleri kendilerine özel bir alan bulmakta zorluk çekiyorlardı, şimdi ise istedikleri zaman rahat, huzurlu ve romantik günler geçirebileceği kiralık villalara kolaylıkla erişebiliyorlar.

Gözlerden uzak huzurlu bir tatil geçirmek her yeni evlenen çiftin hakkıdır. Siz çiftleri düşünerek inşa edilen balayı villaları, etrafı korunaklı olduğundan yabancı gözlerin keskin bakışlarından kurtulmuş olacaksınız. Bunun yanı sıra doğayla iç içe olmasından dolayı huzurlu bir tatil imkanı sunar.

Unutulmaz Balayı Tatili

Elit bir ortamda sessiz ve sakinlik üstüne kurulan balayı villaları, çocuklarınıza biriktireceğiniz güzel anıların oluşmasını sağlayacaktır. Balayı villalarında bir yandan tatilin keyfini çıkartıp diğer bir yandan da kafanızı dinleyebilirsiniz. Mükemmel tatil geçirip düğün yorgunluğunu atacağınız, balayı tatilinizden sonra yeni bir yaşantıya stressiz bir şekilde adım atmış olacaksınız.

Ev rahatlığını ayağınıza getiren tatil villaları istediğiniz tüm alternatifleri bulundurmaktadır. TV’den beyaz eşyaya kadar tüm ev gereçleri eksiksiz olup, dışlardan ekstra hiçbir şey temin etmenize gerek kalmaz. Tatile giderken gereksiz eşyaları kendinize yük etmek yerine kıyafetleriniz alıp çıkmanız yeterlidir.

Bazı villa modellerinde banyo ve tuvalet ikişer tane bulunmasının yanı sıra keyfine düşkün olan kişiler içinde jakuzi de bulunmaktadır.  Şifalı banyo olarak bilinen jakuzi ile günün yorgunluğunu jakuzi keyfiyle atabilirsiniz. Mutfakta bulunması gereken tüm araçların eksiksiz olması, balayı çiftlerinin kusursuz masalar kurmalarına olanak sağlar. Balayı villaları inşa edilirken özgürlük ve konfor esas alınmıştır.

Tamamen kişiye ait olan balayı villaları, tatile olan bakış açınızı olumlu yönde etkileyecektir. Öncelerde gereksiz masraf ve lüks olarak gördüğünüz bu evler artık her tatilinizde vazgeçilmezleriniz arasında yer alacaktır. Klimalı odaları sayesinde yazın sıcağında serin ve konforlu bir uyku yaşamanızı sağlar. Sevdiğiniz adamla geceleri büyük ekranlı bir televizyon ile romantik filmlerin keyfini sürebilir ve sabaha karşı birlikte uyuyarak güzel bir uyku çekebilirsiniz.

Her dakikanızı ve anınızı rüya gibi yaşayacağınız balayı tatilinin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Villa içerisinde yer alan özel havuzun keyfini çıkartıp, şezlonglarda güneşlenebilirsiniz.  Balayı villalarının etrafı korunaklı olduğu için havuz keyfiniz dışarıdan yabancı gözler tarafından görünmez. Balayı villaları sayesinde huzurlu bir tatile adım atabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış