familycouple
setuprateenter

Kleopatra Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?

Kleopatra Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?
Kleopatra Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?

Eşsiz Kleopatra plajı turistlerin genellikle ilkbahar ve yaz mevsimlerinde tercih ettiği mekanlardan bir tanesidir. Ülkemizin etkileyici plajlardan biri olan ve ismi ile de ilgi duyulan Kleopatra Plajı, ülkemiz sınırları içerisinde bulunmaktadır.  Kleopatra PlajıMavi bayraklı özel plajlardan biri olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Türkiye’nin muhteşem tatil cennetlerinin içinde bulunan Kleopatra Plajı, birçok efsaneye de ev sahipliği yapmıştır. Adını Antik Mısır'ın tanınmış kraliçesi olan Kleopatra'dan almış olan plaj temiz havası, suyu ve manzarası ile gezilecek yerler arasındadır.

Kleopatra Plajı’na Nasıl Gidilir?

Kleopatra Plajı Türkiye’nin turizm merkezleri arasında yer alan ve dünya çapında popüler olan Antalya ilimizin Alanya ilçesinde bulunmaktadır. Eşsiz plaj, tercih edilen plajlardan Damlataş isimli plajın sonunda başlamaktadır. 2 km boyunca nefes kesen güzelliği ile uzak mesafelerden dahi bakıldığında fark edilen Kleopatra Plajı çok fazla ilgi görmektedir.

Kleopatra plajında eşsiz kumsal ve denizin keyfini yaşamak isteyen tatilciler, Kleopatra Plajı’na nasıl gidilir sorusunu sıklıkla sormaktadırlar. Kleopatra Plajı’na gitmek günümüz koşullarında çok kolaydır. Antalya Havaalanından Alanya'ya giden özel araçları tercih ederek büyüleyici Kleopatra Plajı’na gidebilirsiniz. Ayrıca otobüs veya araç kiralama ile plaja ulaşım mümkündür.

Antalya Havaalanı Kleopatra plajına 120 km mesafede bulunmaktadır. Alanya merkezinden Kleopatra Plajı'na olan uzaklık da ortalama 2 km’dir.

Mavi ve yeşilin tüm tonlarını geniş alanı ile tatilcilere sunan Kleopatra plajı, konuklarına en iyi olanakları sağlayan plajlardan biridir. Berrak denizi ile tüm plajlardan farklı olan Kleopatra plajı, ücretsiz girişi ile Antalya’nın uğrak plajıdır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış