familycouple
setuprateenter

Kızlan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Kızlan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Kızlan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Kızlan Köyü nerededir? Kızlan Köyü’ne nasıl gidilir? Kızlan Köyü hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Kızlan Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Kızlan Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Kızlan Köyü hakkında aklınıza gelen veya merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kızlan Köyü Nerededir?

Datça’nın en sakin köyleri arasında yer alan Kızlan Köyü, huzurlu ve muhteşem doğası ile kendinizi cennete gibi hissedeceksiniz.

Kızlan Köyü’nün Datça’ya olan uzaklığı yaklaşık olarak 10 kilometredir. Oldukça geniş tarım arazileri sayesinde ilçenin bütün sebze ihtiyacını karşılayabilmektedir. Burada bulunan Kızlan Ovası bu yörenin en verimli ovalarından bir tanesidir. Rüzgar gülleri, taş değirmenleri ve turistik değeri sayesinde her geçen gün popülerliği artmaktadır.

Datça Yarımadasının tarım yapabileceği en geniş arazisine sahip olan Kızlan Köyü, Ege Denizinin muhteşem görüntüsüne yüksekten bakmaktadır. Kızlan Köyü’nde 2 büyük zeytinyağı fabrikası bulunmaktadır. Burada doğal ve organik zeytinyağı üretimi yapılmaktadır. Aynı zamanda burada yaşayan köylüler butik şarap üretimi de yapmaktadır. Kızlan Köyü’nde aynı zamanda 6 adet yel değirmeni bulunmaktadır.

Kızlan Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Muğla ilinde yer alan Kızlan Köyü, Muğla’nın Datça ilçesine bağlı olan bir köydür. Kızlan Köyü’nün Datça ilçesi merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 5 kilometre civarındadır.

Kızlan Köyü’nün Muğla şehir merkezine olan uzaklığı ise 77 kilometredir.

Kızlan Köyü, Datça’nın en gelişmiş köylerinden bir tanesidir. Kızlan Köyü’nde alışveriş yapabileceğiniz marketler, yemek yiyebileceğiniz restoranlar, Pazar yerleri, berber ve sağlık ocağı gibi pek çok yer bulunmaktadır. Burada bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz hizmetler bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış