familycouple
setuprateenter

Kış Mevsiminde Balayı Yerleri

Kış Mevsiminde Balayı Yerleri
Kış Mevsiminde Balayı Yerleri

Sıcaklardan hoşlanmayan ve kış aylarında evlenmeyi tercih edenler in balayı tatilleri için gidebilecekleri eşsiz güzellikteki yerleri bu blog yazımızda paylaşıyoruz.

Kış aylarında sıkça tercih edilen ve özellikle ünlüler tarafından sürekli ziyaret edilen balayı tatil yerlerini sırası ile sıralayacağız. Öncelikle kış aylarında balayı tatili için plan yapan çiftlerimizi balayı valizlerini gidecekleri yer ve yapacakları aktivitelere göre hazırlamaları gerekmektedir.

Kış ayında gidebileceğiniz balayı yerleri;

Üçoluk Yaylası

Üçoluk Yaylası, Antalya’nın güneybatısında yer alan yaklaşık 1500 metre yüksekliği bulunan bir yayladır. Üçoluk Yaylası ayrıca zengin bir flora ve faunaya sahiptir. Eşiniz ile balayı tatilinizi burada yaparak doğanın eşsiz güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz.

Ayrıca Üçoluk Yaylası’nda yanınıza alacağınız fotoğraf makinesi ile mükemmel fotoğraflar çekerek balayı tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kaleiçi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Kaleiçi, şehrin eski tarihi izlerini halen taşımaktadır. İçerisinde yer alan eski yapı tarihi evleri ile o dönemdeki insanların yaşam şekillerini ve davranışlarını yansıtmaktadır.

Kaleiçi’nde yer alan yığma taşlar ile inşa edilen evler ve evlerin önünde yer alan renkli çiçekler ile kendinizi adeta farklı bir hayat ve farklı bir dünya da gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca günümüzde eğlence mekanlarının ve meşhur restoranların bulunduğu bir yerdir.

Aspendos Antik Kenti

Aspendos Antik kenti, Milattan önce 10. yüzyılda Akalar tarafından kurulan bu antik kent, günümüze kadar gelmiş ve tarihi kalıntıları ile o dönemdeki pek çok şeyi halen ziyaretçilerine yansıtan Antalya’nın en önemli turistik bölgelerinden birdir. 

İçerisinde yer alan ve 12 bin kişinin sığabileceği bir amfi tiyatrosuna sahip olan Aspendos Antik Kenti’nin bu tiyatro alanı Romalı Zenon tarafından inşa edilmiştir. Eşiniz ile burada mükemmel fotoğraflar çektirebilir ve balayı tatilinizi bu önemli turistik yer ile ölümsüzleştirebilirsiniz.

Paspatur Çarşısı

Fethiye’de yer alan Paspatur Çarşısı, hediyelik eşyalar alabileceğiniz ve içerisinde pek çok kültürün bulunduğun restoranlarda eşiniz ile birlikte romantik yemeklerinizi yiyebileceğiniz şahane görünümlü bir yerdir.

Balık Pazarı

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeği yiyerek aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız Balık Pazarını tercih edebilirsiniz. Balık Pazarı, Fethiye’de yer almaktadır.

Akşam yemeklerinin en popüler adresi olan Fethiye’de eşiniz ile birlikte her gün gidebileceğiniz çeşitli restoranlar mevcuttur. Cıvıl cıvıl atmosferi ile tatilcilerin ve özellikle balayı çiftlerinin özellikle tercih ettiği yer olan Fethiye’de gezip görmeniz gereken pek çok yer bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış