familycouple
setuprateenter

Kiralık Yazlık Ararken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Kiralık Yazlık Ararken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Kiralık Yazlık Ararken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Son zamanların en çok tercih edilen tatilleri arasında yer alan kiralık yazlık evlerini kiralarken dikkat etmeniz gereken önemli püf noktaları vardır.

Tıpkı kendi evinizi kiralarken önemli kriterlere dikkat edeceğiniz kiralık yazlıklarda tatil yapmanın pek çok avantajı mevcuttur. Tatil planı yaparken otel tatili yerine kiralık yazlık tatilini tercih edenlerin kafalarında bir takım tereddütler ortaya çıkar.

Kiralık yazlık tercih ederken beklentilerinizi karşılamaması sonucunda büyük bir hüsrana uğrayabilirsiniz. Bu nedenle öncelikli olarak kiralık yazlık ararken en önemli püf noktaları bilmeniz gerekir. Kiralık yazlık ararken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik anlık ihtiyaçlar konusunda hastane, eczane ve market gibi yerlere yakın olan yazlıkları tercih etmeniz gerekir.

Ayrıca özel aracınız yoksa yazlığa yakın olan dolmuş durakları veya taksi durakları gibi yazlık evlerini tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Kalabalığın ve şehrin trafik gürültüsünden uzak olmak isteyenler kiralayacakları yazlığın bulunduğu konuma dikkat etmesi gerekir. Aynı şekilde şehre yakın bir yerde yazlık kiralamak istiyorsanız yine yazlığın konumuna dikkat etmeniz gerekir. Temizlik konusuna hassasiyet gösteren kişiler yazlığa gittiği zaman büyük bir hüsrana uğramamak için beklentilerini karşılayabileceği bir yazlık tercih etmesi gerekir.

Yaz aylarında tercih edeceğiniz kiralık yazlıklarda havuzunun olup olmadığına veya deniz kenarı bir yazlık olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Tatil keyfini çıkarırken bir yandan arkadaşlarınız ile barbekü veya mangal partisi yapacaksanız eğer yazlığın bu şartlara uygun olup olmadığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Bu nedenle kiralayacağınız yazlıkların beklentilerinizi karşılayabilmesi için öncelikle ihtiyaçlarını listeleyip bu ihtiyaçlar doğrultusunda bir yazlık bakmanız gerekir. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış