familycouple
setuprateenter

Kiralık Muhafazakar Villalar Ve Muhteşem Tatiller

Kiralık Muhafazakar Villalar Ve Muhteşem Tatiller
Kiralık Muhafazakar Villalar Ve Muhteşem Tatiller

 

Kiralık Muhafazakar Villalar ve Muhteşem Tatiller

Villanın tarih dönemlerindeki ilerlemesine bakıldığında, Roma'da toprak sahiplerinin zenginliklerini ifade etmek için değerli topraklarının üstüne inşa ettikleri konutları görmekteyiz. Villanın günümüzde manasına bakıldığında ise şehir içinde yahut dışında inşa yapılmış tripleks dubleks veya tek katlı bahçeli, müstakil evlere verilen isim olarak tanımlanmaktadır.

İnşaat sektöründeki firmalar ve turizm şirketleri bu çeşit evlerin dizaynnını yaparken toplumun genelindeki gereksinimleri toplar ve talebe göre mimari tasarım ve dizaynlar oluştururlar. Muhafazakâr villalar da bu taleplerden ortaya çıkmış ve siz değerli misafirlerimize sunulmuştur.

Kısaca muhafazakârlıktan söz etmek gerekirse, sosyal gelenek ve göreneklerin korunmasını amaçlayan politik ve sosyal felsefedir. Ancak ülkemizde İslami şartlara ve dini değerlere önem veren bireyler anlamında geçmektedir.

Son yıllarda tatil beldelerinde değişik villa inşaatları yapılmaktadır. İnsanlar ailesiyle baş başa yaşayacakları tatilde, çevredeki insanların kendilerini rahatsız etmesini istemez ve kendine özel yaşam alanları olmasını arzularlar. Sahip bulundukları mahrem alanların belirli sınırlar içerisinde çizilmesini ve çevreden etkilerin bulunmasını istemezler. İslami alanlarda hassas olan bu kitle, yoğun senenin stresini atacakları kısa tatillerinde, bakışlardan uzak ve mutlu şekilde geçirmeyi hayal ederler. Kısacası insanların göremeyeceği bölgelerde güneşlenme, havuz keyfi sürmek isterler ki tam bu durumda da imdada muhafazakâr villalar yetişmiştir.

Muhafazakâr villalar yer aldığı nokta, konum, teknoloji ve ihtiyaçlara göre farklılık göstermektedir. Bu farklılık içerisinde İslami kurallara uygun korunaklı, özel havuzlu, bahçeli muhafazakâr villalar bulunduğu gibi, aynı anda ekonomik, jakuzili, havuzu dışarıdan görünmeyen şekilde dekore edilmiş, muhafazakâr aile ve eşlerin mahremiyetine önem veren noktalarda villalar da dekore edilmiştir.

Ülkemizin, özellikle Akdeniz bölgesinde muhafazakâr villalara sıkla rastlanmaktadır. Villa Durağı tarafından sunulan muhafazakâr villa alternatifleri, İslami kurallara uygun, hafızalarda yer eden bir tatil yaşamak isteyenler için, doğru karar vermenizde önemli rol oynayacaktır.

Sonuç olarak, tatilinizi yaşayacağınız yeri ve mekânı tercih etmek sizlerin ellerinde. Huzurlu bir ortamda, size özel mekânlarda, yalnızca kendi aile fertleriniz arasında muazzam bir zaman dilimi tatmak istiyorsanız, muhafazakâr villaları tatil planlarınıza ve hayat alanlarınıza ekleyin.

Villa.duragi sitemizi dolaşarak, bütçenize ve zevkinize hitap eden tatil seçeneğinizi bulabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış