familycouple
setuprateenter

Killik Koyu Nerede, Nasıl Gidilir

Killik Koyu Nerede, Nasıl Gidilir
Killik Koyu Nerede, Nasıl Gidilir

Ülkemizde Ege Bölgesi’nde çeşitli niteliklere sahip birçok plaj ve koy yer almaktadır. Bu koylardan biri de Killik Koyu’dur. Killik Koyu ülkemizde yer alan birçok kişi tarafından bilinen önemli yerlerimiz arasında yer almaktadır. Killik Koyu tatil için gelen birçok kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle yaz aylarında en sık ziyaret edilen koylar arasında Killik Koyu da bulunmaktadır. İzmir’e giden kişilerin mutlaka uğraması gereken noktalardan biri de Killik Koyu’dur.

Killik Koyu benzersiz bir denize sahip olan tatil yerlerinden biridir. Killik Koyu İzmir Bademli ’de bulunmaktadır. Bu koy Bademli merkeze fazlasıyla yakın bir konuma sahiptir. Killik Koyu ülkemizdeki el değmeyen yerler arasında yer almaktadır. Killik Koyu’nda şemsiye ve şezlong kiralamak için işletmeler mevcuttur. Ayrıca market, kafe ve alışveriş yerleri de Killik Koyu’nda bulunmaktadır.

Huzur verici yapısı sebebi ile genel olarak dinlenmek amacıyla insanlar tarafından ziyaret edilmektedir. Ayrıca günübirlik olarak da birçok kişi tarafından tercih edilen bir yerdir. Killik Koyu yer aldığı bölgedeki en büyük koy olma özelliğine de sahiptir.

Killik Koyu Nerede?

Killik Koyu Ege’nin İncisi olan İzmir şehrine bağlı Dikili ilçesinde bulunmaktadır. Bu koy Dikili ilçesindeki Bademli Köyü’nde yer almaktadır. Ziyaret eden kişiler tarafından Türkiye’nin Maldivleri olarak nitelendirilmiştir. Ege Denizi’nde yer alan koylar arasında en sık tercih edilen koy, Killik Koyu’dur.

Killik Koyu’na Nasıl Gidilir?

Killik Koyu’na ulaşabilmek için özel araçlar ya da toplu taşımalar kullanılabilmektedir. Killik Koyu’na toplu taşıma ile gitmek isteyen kişilerin öncelikle Dikili ilçesinin merkezine ulaşması gerekmektedir. Dikili ilçesinde bulunan otogardan Bademli Köyü’ne giden servisler bulunmaktadır. Bu servisler aracılığı ile Killik Koyu’na gidebilmek mümkündür.

Aynı zamanda özel araçlarla da Killik Koyu’na gidilebilmektedir. İzmir’den Bursa, Balıkesir ya da Soma yolları takip edilerek Dikili tabelalarından dönüş yapıldıktan sonra ulaşım sağlanabilmektedir.

Killik Koyu’nda Neler Yapılır?

Killik Koyu, kilden meydana gelen kayaçlarla çevrili bir koya sahiptir. Turkuaz bir renge sahip denizi ve beyaz kumları ile oldukça hoş bir görüntü oluşturmaktadır. Denizi sığ olan Killik Koyu çocuklu aileler için fazlasıyla uygundur. Bu koyda birçok işletme de yer almaktadır. Burada vücut kil ile kaplanarak bakım da yapılabilir. Killik Koyu’nda güneşin batışının izlenmesi de tavsiye edilmektedir. Güneşin batışı ile birlikte oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış