familycouple
setuprateenter

Keşfedilmemiş Balayı Yerleri

Keşfedilmemiş Balayı Yerleri
Keşfedilmemiş Balayı Yerleri

Günümüzde düğünden sonra gidilen balayı tatilinde çiftlerin, tatile çıkmadan önce balayı tatili için planlamalarını en iyi şekilde yapmış olmaları gerekmektedir. İyi planlanan bir balayı tatilinde çiftler düğün telaşını ve yorgunluğu rahatlıkla atabilir ve tatilin keyfini doyasıya sürdürebilirler. Balayı tatiline çıkmadan önce mutlaka iyi bir şekilde planlamanızı yapmış olmanızda fayda vardır. Aksi takdirde tatilde çıkabilecek aksilikler tatil sırasında tadınızı kaçırabilir.

Balayı tatili için yurtiçini tercih eden balayı çiftleri genellikle Antalya ve bölgesini tercih etmektedirler. Antalya, balayı tatillerinin baş kenti olarak bilinmektedir. Tarihi açıdan pek çok kalıntıları taşıyan Antalya, ayrıca içerisinde pek çok antik kenti barındırmaktadır. Antalya’da iyi bir balayı tatili yapmak isteyenler, Antalya’ya gitmeden önce gezilecek yerlerin listesini küçük bir kağıda yazarak planlamasını yapabilir.

Antalya’da bulunan Çukurbağ Yarımadası, keşfedilmemiş ve az bilinen balayı yerleri arasında yer almaktadır. Kaş merkeze yakın olan Çukurbağ Yarımadası, eşsiz doğa ve deniz manzarası ile sizi büyüleyecektir. Buralarda yer alan balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizde eşiniz ile tatilin keyfini rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Sportif ve hareketli çiftler için Çukurbağ Yarımadasında yapacağınız paraşütle gezintiniz sayesinde unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Antalya’da yer alan meşhur Patara plajında denizin ve kumsalın tadını burada eşiniz ile birlikte güneşlenerek çıkarabilirsiniz. Balayı tatillerinizde tercih edeceğiniz balayı villaları, balayı çiftlerine özel fırsatlar sunmaktadır. Yapacağınız erken randevu ile pek çok avantaja sahip olabilirsiniz. Balayı villaları balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır.

Balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği yerlerden birisi olan Fethiye, Türkiye’nin bir başka güzellikteki şehirlerinden bir tanesidir. Tropik havası ve güzellikleri ile bu eşsiz yerde kendinizi yurt dışına çıkmış gibi hissedeceksiniz. Ter temiz doğası ve denizi ile tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi, içerisinde çeşitli kelebek çeşitlerini bulunduran Türkiye’nin en meşhur balayı tatili yerleri arasında gelmektedir. Burada yapacağınız gezinti sırasında eşiniz ile birlikte çektirdiğiniz fotoğraflar sayesinde çocuklarınıza güzel bir anı bırakabilirsiniz. Fethiye’de bulunan Çalış Plajı, Ölüdeniz ve Kayaköy en az bilinen balayı yerleri arasında yer almaktadır. Burada tercih edeceğiniz balayı villalarınızda balayınızı dolu dolu geçirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış