familycouple
setuprateenter

Kasımda Balayına Nereye Gidilir?

Kasımda Balayına Nereye Gidilir?
Kasımda Balayına Nereye Gidilir?

Balayı tatili çiftlerin düğün sonrası yaptığı en önemli ve en özel tatildir. Bu nedenle balayı tatiline gitmeden önce mutlaka balayı planlamanızı en iyi şekilde yapmış olmanız gerekmektedir.

Balayı tatiline hayatınız boyunca sadece bir defa çıkacağınız için balayı tatiliniz için gereken bütün özeni göstermelisiniz. Örneğin; yanınıza alacağınız kıyafetlerinizin balayı tatili kadar özel olması gerekmektedir. Son zamanlarda çiftlerin sıkça tercih ettikleri balayı tatilleri arasında kiralık balayı villaları vardır. Kiralık balayı villaları balayı çiftlerine özel olarak hazırlanmış ve tasarlanmıştır. Ayrıca kiralık balayı villaları arasında muhafazakar kişilere uygun olarak da hazırlanan tatil villaları bulunmaktadır.

Kasım ayında balayı tatiline gitmek isteyen balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği şehirler arasında Antalya ilk sırada gelmektedir. Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kalkan, Üzümlü, İslamlar, Patara, Sarıbelen, Kaş Merkez, Çavdır, Yeşilköy, Çukurbağ, Gökseki, Bayındır ve Çayköy’deki kiralık balayı villalarında balayı tatillerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kasım ayında gidebileceğiniz ve ziyaret edebileceğiniz eşsiz güzellikteki yerleri sırası ile sizler için bu blog yazımızda yayınlıyoruz.

Side Su Altı Müzesi

Side Su Altı Müzesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer almaktadır. Burası özellikler dalgıçların en çok uğradığı yerlerden biridir. Burası dünyanın en büyük ikinci su altı müzesi konumundadır. Bu nedenle Antalya’ya tatile geldiğiniz zaman mutlaka gezip görmeniz gereken yerlerden bir tanesidir.

Side Su Altı Müzesi ayrıca Avrupa’nın en büyük ilk su altı müzesi unvanını taşımaktadır.

Side Su Altı Müzesine girişler ücretlidir. Ayrıca ziyaret saatleri 09:00 ile 14:00 arasındadır.

Oyuncak Müzesi

Oyuncak Müzesi her ne kadar çocuklara yönelik olarak görülse de pek çok yetişkinin sıkça ziyaret edip gezdiği müzelerden bir tanesidir.

Oyuncak Müzesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılmıştır. Burada yerli ve yabancı pek çok masal kahramanını görmeniz mümkündür. Toplamda 3 bin oyuncağın yer aldığı bu müze, Sunay Akın öncülüğü tarafından 2011 yılında açılmıştır.

Oyuncak Müzesi, Türkiye’nin üçüncü oyuncak müzesi olma özelliğine sahiptir. Oyuncak müzesine girişler ücretlidir. Ayrıca giriş saatleri 09:00 ile 18:00 arasındadır.

Soba Müzesi

Antalya gibi sıcaktan kavrulan ve her daim içinizi ısıtan bu şehirde sobanın ne işi var gibi düşünebilirsiniz. Soba Müzesi, sobacılar çarşısı içerisinde yer almaktadır.

Soba Müzesi, sobacılar çarşısının tanıtımını yapmak ve kış aylarında şehre gelen tatilcilerin ziyaret etmesi amaçlı yapılmıştır. Soba Müzesinde pek çok çeşitli sobaların sergilendiği salonlar mevcuttur. Antalya’nın sahilinden ve eğlence merkezlerinden sıkılan tatilcilerim sıkça ziyaret ettiği müzelerden bir tanesidir.

Soba Müzesine girişler ücretlidir. Ayrıca giriş saatleri 09:30 ile 12:30 arasında veya 13:30 ile 18:30 arasında değişmektedir.

Köprülü Kanyon Milli Parkı

Köprülü Kanyon Milli Parkı, Isparta’nın Sütçüler ilçesinden başlayan ve Antalya’ya dökülen Türkiye’nin en uzun kanyonudur. Antalya’nın en önemli milli parklarından biri olan Köprüçay’ın içinden geçmektedir.

Özellikle rafting alanı olarak sıkça tercih edilen ve kullanılan Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda kamp yapmanızda mümkündür. Burada doğanın eşsiz güzelliği karşısında huzur dolu bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.

Korsanlar Mağarası

Korsanlar Mağarası, Alanya Kalesi’nin yer aldığı yarımadanın altında bulunmaktadır. Mağaraya tekne ile girmeniz mümkündür.

Korsanlar Mağarası çok eski zamanlarda savaştan elde edilen ganimetlerin ve savaş alanında esir alınan kızların tutulduğu yer olarak bilinmektedir. Korsanlar Mağarasının içerisinden söylentilere göre Alara Kalesine giden bir yol varmış. Savaştan elde edilen ganimetler bu yoldan Alara Kalesine çıkarılmaktaymış. Antalya’da tatil yaparken mutlaka burayı da gezip görmenizde fayda vardır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış