familycouple
setuprateenter

Kaş Ölüdeniz Arası Gezilecek En İyi Yerler

Kaş Ölüdeniz Arası Gezilecek En İyi Yerler
Kaş Ölüdeniz Arası Gezilecek En İyi Yerler

Akdeniz kıyı şeridi her yıl düzenli olarak tatil zamanları turist akınına uğramaktadır. Yaz tatillerinin en kalabalık olan yerlerinden biri olan Akdeniz kıyı şeridinde her kesimden insanın tatil yapma imkanı bulunmaktadır.

Son zamanların en çok tercih edilen tatil yerleri arasında yer alan Kaş, Antalya’nın en batısında yer almaktadır. Kaş, Antalya merkeze 190 kilometre uzaklıktadır. Kaş merkezden Muğla’nın Fethiye ilçesine uzanan yolunda pek çok ünlü yaylalar bulunmaktadır.

Tatile Kaş’a giden birisi buradan Fethiyte’ye doğru yola çıkacaksa eğer Seydikemer, Elmalı ve Demre’yi ziyaret edebilir.

Ayrıca Kaş’tan gezmeye başlayan bir tatilci Fethiye’ye doğru yola çıkacaksa eğer pek çok Antik Kenti de ziyaret edebilir. Kaş ve Fethiye arasında uzanan sahil şeridinde el değmemiş koylar, kumsal, doğal güzellikler ve kültürel mirasları görebilirsiniz.

Özel aracınız ile Akdeniz turu yapmak istiyorsanız eğer bu eşsiz güzellikteki yerleri görmeden geçmemenizi tavsiye ederiz.

Kaş ve Fethiye arası gezilecek yerleri sırası ile sıralayacak olursak eğer; Kaş, Kaputaş, Kalkan, Patara, Xantlos, Letoon, Pınara ve Fethiye’dir. Bu rota yaklaşık 2 saat 45 dakika civarı sürmektedir. Eğer tarihe düşkün biriyseniz mutlaka bu rotayı kullanın. Çünkü, bu rotada tarihi açıdan eskilerden kalan pek çok ünlü antik kenti görebilirsiniz.

Kaş ve Ölüdeniz arasında bulunan Cumhuriyet Meydanı, Kaş Merkez Camii, Nasreddin Camii, Uzun Çarşı, Kral Mezarı, Lahit Kapağı, Acı Su Halk Pilajı ve ayrıca kategorimizde villaların bulunduğu alanları ziyaret edebilir buralarda konaklama yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış