familycouple
setuprateenter

Kaş Kalkan Gezilecek Yerler?

Kaş Kalkan Gezilecek Yerler?
Kaş Kalkan Gezilecek Yerler?

İnternet üzerinden araştırıp baktınız zaman önüne çıkan fotoğraflarda bile aşık olacağınız Kaş Kalkan, yaz tatillerinde tatilcilerin akınına uğrayan tatil bölgelerinden bir tanesidir. Muhteşem koyları ve plajları sayesinde tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Kaş Kalkan’da eşiniz veya arkadaşlarınız ile birlikte eşsiz bir tatili planı yaparken listenizde bulundurmanız gereken yerler vardır. Antalya iline bağlı olan Kaş Kalkan, bilindiği üzere pek çok antik kenti ile meşhur bir yerdir. İçerisinde barındırdığı antik kentleri ve tarihi yerleri ile hem tatile hem de tarihe doyacaksınız.

Kaş Kalkan’da yer alan Phellos Antik Kenti, Kaş’a bağlı olan Çukurbağ Köyü yakınlarda yer almaktadır. Kaş Kalkan’da tatil planınızı gerçekleştirecekseniz eğer burayı mutlaka ziyaret etmenizde fayda vardır.

Antiphellos Antik Kenti; Phellos’a komşu olan bu şahane yer mükemmel manzarası ile insanı kendisine aşık ediyor. Burada kayalara oyularak yapılan figürler her tatilcinin dikkatini çekmektedir. Burada sevdikleriniz ile birlikte çekeceğiniz fotoğraf ve videolar sayesinde tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

Aperlai Antik Kenti; ziyaret edeceğiniz bu antik kentin görüntüsüne ve manzarasına adeta aşık olacaksınız. Sıçak Yarımadasında bulunan Aperlai Antik Kenti içinizi kıpır kıpır edecek. Güneş ışınları ile parıldayan denizi sayesinde gözlerini kamaştıracak.

İsinda Antik Kenti; Beleni Höyüne yakın bir yerde bulunan bu tarihi yer Aperlailerle anılmaktadır. Lakin burası aynı zamanda Likya Birliği’nin oy hakkına sahip olduğu bilinmektedir. İsinda Antik Kenti, tarihi gezilere ilgi duyan tatilcilerin mutlaka ziyaret etmesi gereken yerler arasındadır.

Kaş Kalkan’da tatil plana yapmak isteyen tatilcilerin son zamanlarda tercih ettikleri tatil villaları tatilcilere mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınız ile birlikte kafanıza göre yaşayıp eğlenebileceğiniz tatil villalarında arkadaşlarınız ile birlikte barbekü partileri verebilirsiniz. Tatil villaları son zamanlarda çoğu tatilcilerin konakladığı ve tatil yaptığı popüler olan yerlerden bir tanesidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış