familycouple
setuprateenter
Kaş Balayı Yerleri
Kaş Balayı Yerleri

Antalya’nın ilçesi olan Kaş her yıl turistlerin akın ettiği güzide tatil yerlerinden biridir. Özellikle balayı çiftlerinin tercih ettiği tatil yeri olan Kaş, ziyaretçilerini eşsiz güzelliği ve ferahlığı ile kendisine aşık ediyor. Temiz doğası ve eşsiz deniz manzarasının yanı sıra halkının gelen misafirlere güler yüz ile karşılaması Kaş’ın en büyük özelliklerinden biridir.

Güzide ülkemizin en çok tercih edilen tatil yerlerinden biridir. En uygun balayı tatili için Kaş’a Haziran ve Eylül aylarından gidilmelidir. Kaş küçük bir yer olduğu için burada yapacağınız tatilinizde trafik sorunu asla yaşamazsınız.

Balayı tatili için hareketli ve gece hayatına yakın olmak isteyen çiftlerimiz için, Andifli Mahallesi’nde yer alan işletmelerde rahat bir şekilde tatilleriniz eğlenceli hale getirebilirler.

Doğa ile iç içe olmak isteyen ve biraz sakinliği arayan balayı çiftlerimizin Kaş’ta yer alan Çukurbağ Yarımadası’nda ziyaret etmelerini önerebiliriz. Araba ile merkeze 10 dakika mesafede olan Çukurbağ Yarımadası gezilip görülebilecek eşsiz bir güzelliğe sahiptir.

Kaş’ın en lüks yerlerinden biri olan Kalkan’a yapacağınız ziyaretler, şehir merkezine yarım saat aralıktadır. Özellikle İngilizlerin tercih ettiği Kalkan, Kaş’ın en sakin tatil beldesi olarak bilinmektedir. 

Kalkan’ın sırtlarında yer alan İslamlar adındaki tatil beldesi, Kalkan merkeze araç ile 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu şahane ve güzel manzaralı yerde balayı fotoğraf ve videolar çekerek balayı tatiliniz için güzel bir anı bırakabilirsiniz.

Kaş merkezde kalacak olan balayı çiftlerimizin burada araba kiralamasına veya arabaya ihtiyaçları olmayacaktır. Bunun yanı sıra Kaş çevresindeki gezilecek yerleri ziyaret etmek isteyen balayı çiftlerimizin arabaya ihtiyaç duyacaktır.

Adrenalin tutkunu çiftlerimizin Kaş’ta yer alan Mavi Mağara bölgesini ziyaret etmelerini tavsiye edebiliriz. Kaş merkeze 18 kilometre uzaklıkta olan Mavi Mağara, 1972 yılında DR. Timuçin Aygen tarafından keşfedilmiştir. Dalış sporu ile ilgilenen balayı çiftlerimiz için Mavi Mağara en uygun tatil yerleri arasında yer almaktadır.

Tarihi hissetmek isteyen ve yaşamak isteyen balayı çiftlerimizin mutlaka Xanthos Antik Kenti ziyaret etmeleri gerekmektedir. Burada eşiniz ile çekeceğiniz fotoğraflar sayesinde balayı tatilinizde unutulmazlar anılar bırakabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış