familycouple
setuprateenter

Karpuzkaldıran Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Karpuzkaldıran Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Karpuzkaldıran Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Karpuzkaldıran Şelalesi nerededir? Karpuzkaldıran Şelalesine nasıl gidilir? Karpuzkaldıran Şelalesi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Karpuzkaldıran Şelalesi’nde gezilecek yerler nerelerdir? Karpuzkaldıran Şelalesinin özellikleri nelerdir? Karpuzkaldıran Şelalesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Karpuzkaldıran Şelalesi büyüleyici manzarası ile Antalya’da yer alan ve herkesin kesinlikle ziyaret etmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Sıcak yaz günlerinde muhteşem bir serinlik kaynağı olan Karpuzkaldıran, ziyaretçilerine 40 metre aşağı dökülen şelalesi ile unutulmaz bir görsel şölen sunmaktadır. Doğa harikası olan karpuzkaldıran şelalesinde güneş ışıklarının kırılmasından dolayı sıklıkla gökkuşağı görülmektedir.

Karpuzkaldıran Şelalesi Nerededir?

Karpuzkaldıran Şelalesi, Antalya ilinin Lara ilçesinde yer almaktadır. Lara’nın Barınaklar mevkiinde ve Düden Park sınırları içerisinde bulunan Karpuzkaldıran Şelalesi, falezlerden dökülen bir şelaledir.

Karpuzkaldıran Şelalesi, özellikle Yukarı Düden Şelalesi ile karıştırılmaktadır.

Bu şelale pek çok kişi tarafından henüz keşfedilmemiş bir yerdir. Adının Karpuzkaldıran Şelalesi olmasının nedeni suyunun aşırı tuzlu olmasından dolayı en ağır kilodaki karpuzları bile kaldırdığı için bu isim verilmiştir. Bu şelale ve çevresinde kamp alanları bulunmaktadır. Ayrıca Karpuzkaldıran Şelalesi, ülkemizde 45 dereceden dökülen tek şelale olarak bilinmektedir.

Deniz üzerinden yat veya tekne turu ile gezintiye çıkanlar bu şelalenin muhteşem manzarasını görebilir.

Buranın serpme kahvaltısı oldukça meşhurdur. Şelaleyi ziyarete gelenler burada kahvaltısını güzel bir manzara karşısında yapabilir. Karpuzkaldıran Şelalesini hem yukarıdan hem de aşağıdan görebilirsiniz. Aşağıdan görebilmeniz için tekne turlarına katılmanız gerekmektedir.

Karpuzkaldıran Şelalesine Nasıl Gidilir?

Karpuzkaldıran Şelalesinin Antalya merkeze olan uzaklığı 15 kilometre civarındadır. Şehir merkezinde bulunan bir şelale olduğu için toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamanız oldukça kolaydır.

Karpuzkaldıran Şelalesi ayrıca pek çok alışveriş merkezine oldukça yakın bir mesafededir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış