familycouple
setuprateenter

Karasu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Karasu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Karasu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Karasu Koyu Nerede? Karasu Koyu Nasıl gidilir? Gibi son dönemde sıklıkla sorulan soruları sizler için yanıtlıyoruz. Aydın Karasu Koyu hakkında bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Karasu koyu, Dilek Yarımadası Milli Parkı girişinin 10 km ilerisinde yer almaktadır. Bu bölgenin en uç noktasında bulunan Karasu Koyu, ziyaretçilerine sunmuş olduğu pek çok imkandan dolayı son dönemlerde çok popülerdir. Berrak ve tertemiz suyu sayesinde fazlası ile rağbet gören Karasu koyu, çakıl taşları ile ziyaretçilerini karşılamaktadır. Çakıl taşları ve devamındaki kumlu plajı ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan Karasu koyu, Aydın il sınırları içerisindedir.

Karasu Koyu milliparktaki en sonuncu koy ’dur ve Kavaklıburun koyunun batısında bulunmaktadır. 600 metre uzunluğa sahip sahil şeridi ve derin serin suları, dalmaya seven yerli ve yabancı tatilcileri kendisine çekmektedir.

Yemyeşil çam ağaçları eşliğinde piknik yaparken, derin sularında yüzmek için tercih edebileceğiniz Karasu Koyu, eşsiz güzelliği sahip koylardan bir tanesidir. Karasu Koyu denizde yüzdükten sonra duş alabileceğiniz duş alanları ve kıyafetlerinizi değiştirebileceğiniz soyunma kabinleri ile ihtiyaç duyulan bütün gereksinimleri karşılamaktadır.

Giriş noktasından ortalama 10 km mesafede yer alan Karasu Koyu taşlık bir kıyıdan oluşmaktadır. Berrak suyu ve kıyı bölümde yetişmiş harika doğası ile tercih edilebilecek en ideal yüzme noktasıdır. Milli park içerisinde bulunan Karasu Koyu sonrası, araç ve yaya trafiği için açık değildir. Fakat içerdiği sayısız güzelliği görmeniz için yat ve tekne turları bulunmaktadır. Yat ve tekne turlarını tercih ederek milli park içerisindeki eşsiz güzellikleri gözlemleyebilirsiniz.

Denizde açıldığınızda, sahile bakınca mavi ve yeşilin buluştuğu eşsiz görünümü gözlemlemeniz için Karasu Koyu’nu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Manzaranın en güzel olduğu koylardan olan Karaca Koyu’na ulaşım fazlası ile kolaydır. Özel aracınız veya toplu taşıma araçlarını kullanarak istediğiniz her zaman Karaca Koyu’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

Denize sıfır, deniz ve doğayla iç içe bir tatil keyif için Karasu Koyu’nu ziyaret edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış