familycouple
setuprateenter

Karagöl Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Karagöl Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Karagöl Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Karagöl Tabiat Parkı nerededir? Karagöl Tabiat Parkı’na nasıl gidilir? Karagöl Tabiat Parkı hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Karagöl Tabiat Parkı ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Karagöl Tabiat Parkı’nın turistik açıdan önemi nedir? Karagöl Tabiat Parkı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Karagöl Tabiat Parkı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Karagöl Tabiat Parkı Nerededir?

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan Karagöl Tabiat Parkı, deniz seviyesinden yaklaşık olarak 850 metre yüksekliktedir. Yaklaşık 30 hektarlık bir alan üzerindedir. Karagöl Tabiat Parkı içerisinde yer alan göl, jeolojik hareketler sonucunda meydana gelmiştir. Bu göl heyelan set gölüdür. Bu park içerisinde doğa yürüyüşü yapmanız mümkündür.

Ayrıca Karagöl Tabiat Parkı içerisinde bisiklet gezintisi ve foto safari yapmanızda mümkündür.

Karagöl Tabiat Parkı’nda aynı zamanda kamp yapabileceğiniz alanlar ve karavan ile gelenler için karavanınızı park edebileceğiniz yerlerde bulunmaktadır. Karagöl Tabiat Parkı’na giderken yolları tamamen yemyeşil bir alandır. Bu yollar içerisinde geçerken kendinize bambaşka bir dünyada gibi hissedeceksiniz. Yemyeşil ağaçların arasında geçtikten sonra Karagöl Tabiat Parkı karşınıza çıkacaktır.

Karagöl Tabiat Parkı çevresinde pek çok söğüt ve çınar ağaçları bulunmaktadır. Aynı zamanda kızılçamlar ve karaçamlar da bu bölgede sıkça bulunmaktadır. Bu ağaçların gövdesini saran sarmaşıklar ise buraya ayrı bir hava katmaktadır. Göl üzerinde yüzen ördekler ve ağaçların vermiş olduğu görüntüsü ile adeta bir masalı andırmaktadır.

Karagöl Tabiat Parkı’na girişler ücretlidir. Ayrıca park alanları içinde ayrı bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Karagöl Tabiat Parkı’na gidebilmek için Karşıyaka’dan Örnekköy istikametine doğru gitmeniz gerekmektedir. Bu yolu takip ettikten sonra Karagöl’e ulaşmış olacaksınız.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış