familycouple
setuprateenter

Karaburun Yarımadası Nerede, Nasıl Gidilir?

Karaburun Yarımadası Nerede, Nasıl Gidilir?
Karaburun Yarımadası Nerede, Nasıl Gidilir?

Karaburun Yarımadası ve yarımadanın kuzeydoğu tarafında yer alan Karaburun, İzmir ilimizdedir. Karaburun yarımadası ve Karaburun yolu çok sayıda uçurum ve keskin virajlardan oluşmaktadır. Şirin mi şirin Karaburun köyünün dar olan yoluna belediyenin girişimleriyle alternatif çözümler sağlanmıştır. Sahil yol güzergahına paralel bir yol yapılarak Karaburun yarımadasına ulaşım kolay hale dönüştürülmüştür.

Karaburun’a İzmir ilinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak İzmir merkez ile Karaburun arasındaki uzaklık ortalama olarak 100 km ‘dir. Bu mesafesi özel aracınızı kullanarak Karaburun yarımadası ve sevimli köyüne ulaşabilirsiniz.

İzmir’in bakir güzellikleri arasında bulunan Karaburun yarımadası, Urla ilçesi ile komşudur. Nüfus yoğunluğu bakımından İzmir’in en tenha ilçesidir. 20.yüzyılın başlarına kadar Aydın iline bağlı olan Karaburun yarımadası, daha sonrasında İzmir ilimizin bir ilçesi olmuştur. Eşsiz yarımadanın Doğu, Batı ve Kuzeyi Ege Denizi ile çevrilidir. Kısacası Karaburun İzmir ilimizin en sakin ve el değmemiş güzelliklerini barındıran, yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen ilçelerinden bir tanesidir.

Deniz tatilinin yanı sıra doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak yeri olan Karaburun adasına ulaşım farklı yollarla yapılabilmektedir.

İzmir’in merkezinden Karaburun’a özel aracınızla yaklaşık 1,5 saat yolculuk sonrasında ulaşabilirsiniz. Aydın ve komşu illerden Karaburun yarımadasına ulaşım fazlası ile kolaydır. Karaburun yarımadasına İzmir Aydın yolu güzergahından kolayca ulaşım sağlanmaktadır. Sahil şeridi boyunca uzanan Karaburun’a İzmir ilimizin birçok değişik noktasından rahat şekilde gidilebilmektedir.

Karaburun yarın adasına havayolu ile gitmek istediğinizde, Gaziemir ilçesinde yer alan Adnan Menderes Havalimanı kullanmanız gerekmektedir. Adnan Menderes Havalimanından Karaburun’a gitmek isteyen tatilciler için özel transfer servisleri bulunmaktadır.

Ülkemizin en önemli tatil bölgelerinden bir tanesi olan İzmir’e dilerseniz hava dilerseniz deniz dilerseniz kara ya da demiryolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İzmir’in pek çok ulaşım seçeneğini aynı anda sunması, ziyaretçilerine büyük bir avantaj sağlamaktadır. Karaburun yarım adasını ziyaret etmek istediğinizde bu ulaşım seçeneklerinden size uygun olanını tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış