familycouple
setuprateenter

Karaalioğlu Parkı Nerede? Karaalioğlu Parkına Nasıl Gidilir?

Karaalioğlu Parkı Nerede? Karaalioğlu Parkına Nasıl Gidilir?
Karaalioğlu Parkı Nerede? Karaalioğlu Parkına Nasıl Gidilir?

Gezilmesi ve görülmesi gereken yerler arasındaki Karaalioğlu Parkı, falezler üstüne kurulmuş olan mükemmel Antalya manzarasını keyifle gözlemleyebileceğiniz yeşil ve eşsiz parklar arasında yer almaktadır. Şehir merkezinde olmasından dolayı yerli ve yabancı milyonlarca tatilcinin rağbet ettiği Karaalioğlu Parkına ulaşım çok kolaydır.

Yeşilin her tonunu gözlemleyebileceğiniz, manzarası ile Antalya’nın en eski parkı Karaalioğlu Parkında çay ve piknik keyfi yaparken Falezlerde denizi izleyebilirsiniz.

Antalya da yer alan Karaalioğlu parkı yeşili ile huzur dolu bir parktır. Karaalioğlu parkı Antalya’da gezilecek bölgeler arasında ki en iyisidir. Büyük ve tarihi parkı gezmek size ve sevdiklerinize farklı deneyimler yaşatacaktır.

Karaalioğlu Parkına Nasıl Gidilir?

Ülkemizin nadide tatil bölgelerinin yer aldığı Antalya da bulunan Karaalioğlu Parkına ulaşım, konumundan dolayı çok kolaydır. Terminalden veya hava limanından sonra dolmuş veya otobüs kullanarak Karaalioğlu Parkına gidebilirsiniz.

Antalya Muratpaşa da bulunan Karaalioğlu Parkı, en fazla ziyaret edilen parklar arasında bulunmaktadır. Karaalioğlu Parkına ulaşım için istediğiniz toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz. Muratpaşa bölgesindeki en popüler yerler arasındaki Karaalioğlu Parkına özel vasıtanızla da rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Tatil için Antalya’yı tercih eden tatilcilerin uğrak mekanı Karaalioğlu Parkını ziyaret ederek Beydağı ve Konyaaltı Plajını seyredebilirsiniz. Karaalioğlu Parkı hakkında detaylı bilgi almak ve ulaşım için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış