familycouple
setuprateenter

Kalkanda Gezilecek Tarihi Yerler?

Kalkanda Gezilecek Tarihi Yerler?
Kalkanda Gezilecek Tarihi Yerler?

Antalya’nın turistler tarafından en çok tercih edilen tatil beldelerinden bir tanesidir. Doğal güzelleri ve tarihi yerleri ile dikkat çeken ve gezilmesi gereken tatil beldeleri arasında yer almaktadır. Kalkan'ın eşsiz ve tadına doyamayacağınız denizi ve tarihi yerlerini görmek için beğeninize sunmuş olduğumuz kalkan kiralık villa seçenekleri arasından kiralama yapabilirsiniz.

Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Heredot’un bahsettiği dünyada yıldızlara en yakın yer olarak adlandırdığı yerdir. Özellikle İngiliz turistlerin sıkça tercih ettiği Kalkan, küçük bir yer olup oldukça gelişmiş bir bölgedir. Kalkan tatil beldesinin çevresi tarihi güzellikler ile doludur.

Kalkan’da yer alan antik kentler gezilmesi gereken en önemli tarihi yerlerden bir tanesidir. Pek çok antik kenti içerisinde barından Kalkan için antik kent cenneti denilmektedir. Antiphellos, Xanthos, Myra, Patara ve Simena Antik Kenti adındaki yerler Kaş merkezinde bulunmaktadır.

Kalkan, tatilinizi keyifle yapabileceğiniz eşsiz ve güzelliği ile dillerden düşmeyen plajları ile ünlüdür. Kaputaş Plajı, Büyük Çakıl Plajı, Küçük Çakıl Plajı ve aralarında bulunan en uzun plaj olan Patara Plajı eşsiz güzelliğe sahiptir.

Ayrıca doğal güzellikleri ile ünlü olan Kalkan tatil beldesi, Bezirgan Yaylası, Göbe Yaylası, Mavi Mağara, İnbaşı Mağarası, Güvercinlik Mağarası ve aralarında en ünlü olan Saklıkent Kanyonuna sahiptir. Tatilinizi yaparken unutamayacağınız anılar bırakmak istiyorsanız eğer, bu tarihi yerlere görmeden gitmemenizi tavsiye ederiz.

Kalkan tatil beldesinde ayrıca Limanağzı, Üçağız, Patara ve Çukurbağ Yarımadası gibi görmenizi istediğimiz eşsiz güzellikler yer almaktadır. Kalkan ve çevresinde yer alan güzellikleri keşfetmek için kategorimizde yer alan Kiralık kalkan villaları arasında bir seçim yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış