familycouple
setuprateenter

Kalemlik Nerede, Nasıl Gidilir?

Kalemlik Nerede, Nasıl Gidilir?
Kalemlik Nerede, Nasıl Gidilir?

Kalemlik nerededir? Kalemlik’e nasıl gidilir? Kalemlik hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Kalemlik ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Kalemlik’in turistik açıdan önemi nedir? Kalemlik etrafında gezilecek yer nerelerdir? Kalemlik hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kalemlik Nerededir?

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan Kalemlik, orman kampı olarak bilinen ve şehrin gürültülü kalabalığından uzakta bir yerdir. İzmir’in Menderes ilçesi içerisinde bulunan ve Özdere beldesinde yer alan bir alandır. Yaklaşık olarak 22 hektarlık bir alana sahiptir. Günübirlik gelmek isteyenler için veya kamp yapmak isteyenler için oldukça uygun bir yerdir.

Burası kızılçam ve meşe ağaçları ile örtülü bir yerdir. Ayrıca pek çok bitki örtüsüne sahip olan Kalemlik, üç bölgeden oluşmuş kayalık koylara sahiptir. Oldukça uzun sahil yolu ile dikkat çeken bir yerdir.

Kalemlik Orman Kampının, İzmir Adnan Menderes Havalimanına olan uzaklığı yaklaşık olarak 50 kilometredir. Kamp alanı içerisinde yaklaşık 5 bin kişilik ve 200 çadır kurma alanına sahiptir. Ayrıca çadırı olmayanlar için çadır kiralayabileceğiniz yerlerde mevcuttur. Tesis içerisinde yer alan bungolav evlerde konaklama şansına sahip olabilirsiniz.

Kamp alanı içerisine yerleştirilmiş olan marketlerden ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış