familycouple
setuprateenter

Kahvederesi Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Kahvederesi Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?
Kahvederesi Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Kahverderesi Yaylası nerededir? Kahverderesi Yaylası’na nasıl gidilir? Kahverderesi Yaylası hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Kahverderesi Yaylası ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Kahverderesi Yaylası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kahverderesi Yaylası’nın turistik açıdan önemi nedir? Kahverderesi Yaylası’nın özellikleri nelerdir?  Kahverderesi Yaylası’nın tarihçesi nedir? Kahverderesi Yaylası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kahverderesi Yaylası Nerededir?

Aydın ilinin Karacasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kahverderesi Yaylası’nın ilçe merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 3 kilometre civarındadır. Kahverderesi Yaylası, yüksek bir noktada yer almaktadır. Bunun yanı sıra yaz aylarında bile burası oldukça serindir. Yaz aylarında sıkça ziyaretçi akınına uğrayan Kahverderesi Yaylası, Aydın il merkezinden 8 derece daha serin bir yerdir.

Temiz, serin ve bol oksijenli havası ile oldukça güzel bir yerdir. Kahverderesi Yaylası’na özellikle Aydın ilinden sıkça ziyaretçi gelmektedir. Aydın ilinin ilçesi olan Karacasu’nun turizm açısından gelişmesinin nedenlerinden bir tanesi de Kahverderesi Yaylası’dır.

Kahverderesi Yaylası içerisinde yaklaşık olarak 500 civarında yayla evi bulunmaktadır. Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarından kurtulmak istiyorsanız eğer mutlaka Kahverderesi Yaylasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Kahverderesi Yaylası’na Nasıl Gidilir?

Kahverderesi Yaylası, Aydın ilinin Karacasu ilçesinde yer almaktadır. Karacasu ilçesini Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 3 kilometredir. İlçe merkezinden Kahverderesi Yaylası’nın uzaklığı ise 5 dakika civarındadır.

Karacasu merkezinde yer alan toplu taşıma araçlarına binerek buraya kıza sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Şahsi aracı ile gelenler tabelalar yardımıyla kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış