familycouple
setuprateenter

İztuzu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

İztuzu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?
İztuzu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Avrupa’nın en temiz plajlarından biri olan İztuzu Plajı, diğer plajlar için de referans olacak kadar güzel. Bu kumsaldaki altın kum, Akdeniz çevresinde sıklıkla görülen caretta carettalara ev sahipliği yapıyor. Kristal berraklığında deniz ve huzurlu bir manzara ile baş başa kalma imkanı sunan İztucu plajı, Ülkemizin popüler plajlarından bir tanesidir.

Dünyanın en nadide deniz kaplumbağası Caretta carettalar, Ülkemizin en nadide kumsallarından biri olan İztuzu Plajı ile tatlı tuzlu suyun birleştiği kumsallara yumurtalarını bırakmayı tercih ediyor.

Deniz kaplumbağalarının yumurtalarını bırakabilecekleri çok fazla plaj yok. Ancak Ülkemizde hem tuzlu hem de tatlı suyu bir arada bulabileceğiniz bir plaj var. Bu yazımızda size dünyanın en nadide plajlarından biri olan İztuzu Plajını anlatacağız.

İztuzu Plajı Nerede?

İztuzu Plajı, Ülkemizin en turistik şehri olan Muğla da yer almaktadır. İl merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bir belde olan Dalyan da bulunmaktadır. Dalyan’ dan İztuzu Plajına toplu taşıma araçlarını kullanarak 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

İztuzu plajı Dalyan, Marmaris ve Fethiye arasında yer almaktadır. Araçla gidilecekse Fethiye’ye 66 kilometre, Marmaris’e 100 kilometre mesafededir. Marmaris yahut Fethiye de tatil geçirmek için arabanızla seyahat etmeyi planlıyorsanız, İztuzu Plajı’nı ziyaret edebilirsiniz.

İztuzu Plajı’na Nasıl Gidilir?

Muğla İli Dalyan İlçesinde bulunan İztuzu Plajı fazlası ile güzel bir plaj. Karadan ve denizden plaja rahatlıkla ulaşılabilirsiniz. Feribot ve minibüsler İztuzu sahiline gitmektedir.

Sabah saat 09.30’dan başlayarak tekne dolmuşlar hizmet sunmaktadır. İztuzu plajına giden tekne dolmuşları tercih ederek Dalyan merkezden plaja ulaşabilirsiniz. İztuzu Plajı’na minibüs seferleri ile de gidebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış