familycouple
setuprateenter

İzmir Kültürpark Nerede, Nasıl Gidilir?

İzmir Kültürpark Nerede, Nasıl Gidilir?
İzmir Kültürpark Nerede, Nasıl Gidilir?

İzmir Kültürpark nerededir? İzmir Kültürpark’a nasıl gidilir? İzmir Kültürpark hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? İzmir Kültürpark ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? İzmir Kültürpark etrafında gezilecek yerler nerelerdir? İzmir Kültürpark’ın turistik açıdan önemi nedir? İzmir Kültürpark hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İzmir Kültürpark Nerededir?

İzmir ile özdeşleşen Kültürpark, İzmir’i önemli ve marka şehirler arasına sokan girişimlerden bir tanesidir. İzmir Kültürpark’ın temeli yaklaşık olarak 1936 yıllarında atılmıştır. 1936 yılından itibaren günümüze kadar gelen İzmir Kültürpark, aynı zamanda İzmir Fuar Alanı olarak da bilinmektedir.

İzmir’in ekonomisini canlandırırken aynı zamanda İzmir’i daha hareketli bir kent merkezi haline getirmiştir.

İzmir Kültürpark içerisinde pek çok eğlence ve aktivite her yıl düzenli olarak düzenlenmektedir. Aynı zamanda çeşitli organizasyonlar ve fuarlar da düzenlenmektedir. İzmir Kültürpark alanı içerisinin bazı alanları yeşillik iken bazı alanlarında yürüme parkuru, mesire alanları ve aynı zamanda 13 adet sergi salonu bulunmaktadır. Bunların yanı sıra 4 adet konferans salonu yer almaktadır.

İzmir Kültürpark alanı içerisinde evlendirme dairesi, tiyatro salonları, minyatür hayvanat bahçesi, fuar merkezi ve İsmet İnönü sanat merkezi bulunmaktadır. Buraya geldiğiniz zaman mutlaka resim heykel müzesini de görmenizi tavsiye ederiz. Bu fuarı önemli kılan asıl nedenlerden bir tanesi de ilk fuar alanı olmasıdır. Global ölçüde fuar alanı olarak hizmet veren İzmir Kültürpark, ülkemiz için oldukça önemli bir yere sahiptir.

İzmir Kültürpark içerisinde yer alan kitap fuarı da önemli fuar alanları içerisin de yer almaktadır. Her sene Nisan ayında başlayan kitap fuarları TÜYAP Kitap Fuar etkinlikleri olmak üzere pek çok tanınmış yazarlar tarafından yapılan etkinlikler ile adını günden güne duyurmaktadır. Ülkemizdeki ünlü yazarların imza günleri genellikle buradaki fuar alanında düzenlenmektedir.

İzmir Kültürpark alanına girişler ücretsizdir. Bunun yanı sıra konser gibi etkinlikler düzenlendiği zaman belirli bir ücret alınmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış