familycouple
setuprateenter
İslamlar Nerede?
İslamlar Nerede?

Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya’da yer alan İslamlar, Kalkan’a yaklaşık altı kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Bir dağ köyü olan İslamlar, villa turizmin en popüler yerlerinden bir tanesidir. İslamlar’da kiralayacağınız tatil villalarında sevdikleriniz ile birlikte çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

İslamlar köyünde kiralayacağınız tatil villaları en yakın plaja 15 dakika mesafede yer almaktadır. Meşhur Kaputaş ve Patara plajına araç ile sadece 20 dakika uzaklıkta olan efsane doğa manzarası ile İslamlar Köyüne hayran kalacaksınız. İslamlar’da Toros dağlarını, Likya yollarını ve Likya’nın eski tarihi güzelliklerini keşfedeceksiniz.

Ayrıca bu eşsiz güzelliğe sahip olan İslamlar, Fethiye’ye yalnızca 1 saatlik mesafede bulunmaktadır. İslamlar’a uçakla gelmek isteyenler için Dalaman Havaalanı’na uzaklığı ise 1,5 saattir. İslamlar Köyü deniz mesafesine yaklaşık olarak 600 metre kadar yüksekte yer almaktadır. Virajlı ve yokuşlu bir yolu olan İslamlar Köyü, müthiş ve tertemiz doğası nedeni ile tatilcilerin sıkça ziyaret ettiği tatil bölgelerinden bir tanesidir.

Yolunun virajlı ve yokuşlu olması kafanızda soru işaretlerine neden olabilir. Fakat buna rağmen yol bozuk değildir. Arabanız ile güvenle gidebileceğiniz bir yerdir. Kendi özel aracınız ile Kalkan’dan yola çıktığınız zaman bu virajlı ve yokuşlu yolun sonun İslamlar Köyüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yemyeşil doğasının yanı sıra muhteşem fotoğraflar çektirebileceğiniz çan ağaçları ile süslenen yolları gözlerini kamaştıracak.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış