familycouple
setuprateenter

İnciraltı Nerede, Nasıl Gidilir?

İnciraltı Nerede, Nasıl Gidilir?
İnciraltı Nerede, Nasıl Gidilir?

İnciraltı nerededir? İnciraltı’na nasıl gidilir? İnciraltı hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? İnciraltı ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? İnciraltı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? İnciraltı’nın turistik açıdan önemi nedir? İnciraltı’nın tarihçesi nedir? İnciraltı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İnciraltı Nerededir?

İzmir’in Balçova ilçesine bağlı bir mahalle olan İnciraltı, bünyesinde barındırdığı kendi olanakları ile pek çok turistin ziyaret akınına uğradığı bir tatil semtidir. Aynı zamanda pek çok kişinin yerleşim hayatını buraya kurmak istediği bir yerdir. Tarihi ve zengin kültürü sayesinde ziyaret edenleri kendisine hayran bırakmaktadır. Oldukça ilgi çekici tarihi bir geçmişe sahip olan İnciraltı Mahallesi, yaklaşık olarak 3 bin yıllık bir tarihi geçmişe sahiptir.

Eski zamanlarda burası, Ayesefit adında deniz kıyısında yaşayan ve sürekli korsan saldırılarından kaçan halkın kurmuş olduğu bir semttir.

İzmir’in Balçova ilçesine bağlı olan İnciraltı, pek çok medeniyetlerin ayak bastığı ve yaşadığı bir yer olarak bilinmektedir. Aynı zamanda kaplıcaları ile ünlü bir yerdir. İzmir’e tatile gelenleri mutlaka İnciraltı mahallesini görmeden tatillerini sonlandırmamalarını tavsiye ediyoruz. 

İnciraltın’a gidebilmek için öncelikle İzmir merkeze kadar ulaşım sağlamış olmanız gerekmektedir. Buradan İzmir’in ilçesi olan Balçova’ya ve daha sonra ise Balçova merkezden İnciraltına kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Balçova merkezde yer alan toplu taşıma araçları ile veya taksi ile kısa sürede buraya ulaşım sağlamanız mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış