familycouple
setuprateenter

İçmeler Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

İçmeler Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
İçmeler Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

İçmeler, Ege bölgesinin popüler tatil beldelerinden bir tanesidir. Konaklama, plaj olanakları ve denize girmek için, İçmeler ideal olduğundan yerli ve yabancı tatilciler tarafından fazlasıyla ilgi görmektedir. İçmeler bunun yanı sıra Marmaris'e de yakın olması nedeni ile tercih edilmektedir.

Doğa yürüyüşü, bisiklet turu, denizi ve plajı ile tatilcilere pek çok imkan sunan İçmeler, Marmaris merkezine ise 8 km mesafe uzaklıktadır.

İçmeler Nerede?

İçmeler Koyu Muğla ilimizin Marmaris ilçesinde yer almaktadır. İçmeler koyu denize girmek için gidilebilecek en güzel koylardan biridir. Ege Bölgesi sınırları içerisinde bulunması ile birlikte, ziyaretçilerine birçok etkinlik olanağı da sağlamaktadır. Şezlong, şemsiye, özel plaj alanı ve sığ denizi ile birlikte geniş bir sahili bulunan İçmeler, fazlası ile canlı tatil beldesidir.

İsmini şifalı olan sularından alan İçmeler, eski bir balıkçı kasabasıdır. Marmaris ilimize kıyasla daha sakin bir yapıya sahip İçmeler, turizm açısından çok önemli bir konumdadır.

İçmeler Koyu'na Nasıl Gidilir?

Ülkemizde gezip, görebileceğiniz en temiz ve en güzel denizine sahip İçmeler’e farklı yollarla ulaşım sağlayabilirsiniz. Hava yollarını kullanarak Marmaris İçmeler’e kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uçak, İçmeler’e gitmek için tercih edebileceğiniz en pratik yöntemlerden bir tanesidir. Dalaman Havaalanı, Marmaris İçmeler’e çok yakındır. Dalaman Havaalanı ile İçmeler arasındaki uzaklık ortalama 102 km’dir.

Otobüs seferlerini kullanarak da İçmeler’e ulaşabilirsiniz. Çünkü Marmaris Otogarına ulaştıktan sonra İçmeler’e gitmek çok kolaydır. Buradan İçmeler dolmuşunu kullanarak İçmeler’e ulaşabilirsiniz. İçmeler’e karayolu kullanarak ulaşım için ilk başta Marmaris’e gelmeniz gerekmektedir. Marmaris merkezinden 8 km sonra İçmeler’e rahatlıkla gidebilirsiniz.

İçmeler’e deniz yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun için Bodrum-Marmaris feribotlarını kullanabilirsiniz. Marmaris ilimize Bodrum ve Datça’dan arabalı feribot ulaşım imkanı da mevcuttur. Marmaris’e ulaştıktan sonra İçmeler’e gelmek çok kolay. Bütün bu ulaşım imkanlarının yanı sıra İçmeler’e özel aracınızla da gidebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış