familycouple
setuprateenter

Hayallerinizi Tatile Taşıyan Muhafazakar Villa

Hayallerinizi Tatile Taşıyan Muhafazakar Villa
Hayallerinizi Tatile Taşıyan Muhafazakar Villa

Hayallerinizi Tatile Taşıyan Muhafazakar Villa

Şehir ve iş hayatının oluşturduğu stresten çıkmak için evinize kapanmak doğru bir çözüm şekli olamaz. Alışılmış otel yahut tatil köyü tatillerinden yararlanmak yerine, kendi imkanınıza uygun tatil fırsatlarından yararlanmak isteyenler için artık muazzam bir tatil seçeneği mevcut. Bu tatil, muhafazakar kitle için tatil denildiğinde akla gelen tatili farklılaştıran, ama tatilin mutluluğunu, mükemmelliğini ve keyfini doya doya yaşamanız için çözümler ve imkanlar sağlıyor.

Tarzınıza uygun tatil

Muhafazakar ailelerin yaşamlarına uygun konsepte dekore edilen lüks ve konforlu villalar eşsiz bir tatil keyfi sunuyor. Kapalı havuz konseptini barındıran villada aile fertleri ile yüzme keyfi yaşarken, mahremiyetin korunmasından duyulan güvenle sıkıntısız bir tatil süresi yaşanmasını mümkün kılıyor. Plaj kültüründen ırak, yeşille iç içe olan bölgelerdeki muhafazakar villa çeşitleriyle, değerlerinizi muhafaza ederken, tatilin tadını doya doya yaşama tecrübesini kazanabilirsiniz.

Ülkemizde tatil piyasasının gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir hizmet dalı olduğunu ifade edebiliriz. Fakat bu sektörün en önemli sıkıntılarından birisi, muhafazakar kesimin fazlasıyla çok yaşadığı ülkemizde kitleye alternatif çözümler bulamamış olmasıydı. Bu sıkıntının ve problemin çözümüne yönelik değişik tatil imkanları sunularak, muhafazakar ve değerlerine bağlı kitleler için de eksiksiz ve kaliteli tatil fırsatları oluşturuldu.

Oluşturulan fırsatlar paketinde muhafazakar villalar önemli bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Muhafazakar otel hizmetlerinden çok daha farklı ve mahremiyetin çok daha titizlikle korunduğu muhafazakar villa konsepti ile prensip sınırlarına zıt bir manzarayla karşı karşıya gelmek mümkün olmuyor. Her çeşit hizmetin de sunulduğu muhafazakar villa tatil paketlerinde iki, üç veya daha fazla bireyler için değişik villa alternatifi yer alıyor.

Ülkemizin Önde Gelen Tatil Beldeleri

Ülkemizin en ideal tatil beldelerinde inşa edilen muhafazakar villalarda yaşanacak tatil keyfini, partnerinizin planlarınıza ve alışkanlıklarınıza paralel olarak renklendirebilirsiniz. Yeşil ile iç içe geçen muhafazakar villada tatil yaparken kendi eğlence anlayışınıza uygun aktiviteler yapabilirsiniz. Orman yürüyüşleri veya tatil keyfinize yeni tecrübeler kazandıracak tarihi ve kültürel mekanları gezecek şekilde planlar yapabilirsiniz.

 

 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış