familycouple
setuprateenter

Havuzu Korunaklı Villalar

Havuzu Korunaklı Villalar
Havuzu Korunaklı Villalar

Havuzu Korunaklı Villalar

Tatile çıkmadan evvel ailelerin dikkat ettikleri birçok faktör bulunmaktadır. Bu faktörler arasında gidilecek yer, maddi durum ve tatil yapılacak iklim yer alır.  Fakat ailelerin tatilleri için göz önünde bulundurdukları en önemli faktör yaşam tarzlarıdır.

Yaşam tarzları, özellikle de İslami kurallara göre yaşamayı seçmiş olan ailelerin tatil seçimleri için fazlasıyla önemlidir. Bu ailelerin yaşam tarzları doğrultusunda seçim yapabilecekleri seçenekler arasında tatil köyleri ve kiralık villalar bulunmaktadır. Fakat bu aileler için en kusursuz seçenek muhafazakar villa kiralama seçeneğidir. Havuzu korunaklı villa olarak da duyduğumuz bu villalar, ailelere tatilleri süresince özgürce bir tatil yaşama imkanı sunuyor.

Mahremiyet ve Özel Hayat

Kiralık muhafazakar villa alternatifinin öteki tatil seçeneklerinden en önemli farkı, özel yaşama duyduğu saygıdır. Özel yaşama saygı prensibinden yola çıkılarak tatilcilerin kullanımına sunulan havuzu korunaklı villaların duvarları, öteki villaların duvarlarına göre çok fazla yüksek yapıdadır. Şayet duvarı istenildiği kadar yüksek olmayan villalar ise perdeler ile desteklenmiştir. Muhafazakar villalar duvarlarının yüksek olması ve uygun görüldüğünde perde ile desteklenmelerinin en önemli nedeni ise bahçenin ve havuzun etraftan görünmesini engellemekledir.

Bahçesi ve havuzu korunaklı villalar, bu özellikleri ile muhafazakar ailelere tatilleri süresince bağımsız bir alan sağlıyor. Tatilleri süresince özel yaşamları başkaları tarafından görülmeyen aileler, korunaklı tatilin keyfini sürüyor.

Muhafazakar villalar, yalnızca İslami kurallara uygun yaşam süren kitleler tarafından tercih edilmiyor. Aynı zamanda balayı çiftleri ve çeşitli aktiviteler yapmak isteyen topluluklar tarafından da tercih edilebiliyor. Özellikle balayı çiftleri, bu çeşit villalarda tamamen baş başa kalabilmek ve kusursuz bir balayı yaşamak için bu tür villaları tercih etmektedir.

Çünkü diğer tatil köyleri, pansiyonlarda veya otellerde havuz ve yemek salonu gibi noktalar ortak kullanılan yerlerdir. Ancak muhafazakar villalar, yalnızca ev içinde değil, havuzda ve yemek yerken de yalnız kalma olanağı sağlıyor.

Muhafazakar Kiralık Villa Fiyatları

Muhafazakar villalar, son dönemlerde pek çok tatilci tarafından seçim yapılan, popüler bir konaklama alternatifi haline dönüştü. Siz de kendi ekonominize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir villa kiralamak için muhafazakar kiralık villa fiyatlarını araştırabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış