familycouple
setuprateenter

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı nerededir? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı’na nasıl gidilir? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı nerededir? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı’nın turistik açıdan önemi nedir? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı Nerededir?

Aydın ilinin Güzelçamlı Beldesinde yer alan Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı, Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde yer almaktadır. Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı ismini, bölgenin 1237 metre yüksekliğinde yer alan Dile Tepesi’nden almaktadır.

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı, vahşi yaşamı koruma odaklı olduğu için burada gece kalmak veya kamp yapmak yasaktır. Bunun yanı sıra burada ateş yakmak da yasaktır. Milli park içerisinde çeşitli pek çok canlı bulunduğu için burada gezerken bu canlılar ile karşılaşmanız mümkündür. Ülkemizin en önemli turizm cennetleri arasında yer alan Kuşadası içerisinde yer alan Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı, özellikle yaz aylarında turist akınına uğraması nedeniyle yoğun bir trafik içerisindedir. Bu nedenle bu milli park alanına giderken HGS uygulaması ile geçiş yapmanız gerekmektedir. Bu uygulama sayesinde buradaki yoğunluğun azalması planlanmaktadır.

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkına girişler ücretlidir.

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı’na Nasıl Gidilir?

Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkına minibüs ile gitmek isteyenler için ilçe otogarı ve il merkezinde bulunan Kuşadası ile Söke ilçelerine giden toplu taşıma araçlarına binebilirler.

Şahsi aracı ile gitmek isteyenler ise Aydın il merkezinden Kuşadası tabelasını takip ederek kısa sürede ulaşım sağlamanız mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış