familycouple
setuprateenter

Güver Uçurumu Nerede, Nasıl Gidilir?

Güver Uçurumu Nerede, Nasıl Gidilir?
Güver Uçurumu Nerede, Nasıl Gidilir?

Güver Uçurumu nerededir? Güver Uçurumuna nasıl gidilir? Güver Uçurumu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Güver Uçurumu özellikleri nelerdir? Güver Uçurumu hakkında öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Güver Uçurumu Nerededir?

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Güver Uçurumu, Düzlerçamı Milli Parkı içerisinde yer almaktadır.

Güver Uçurumu, Antalya’da bulunan Tazı Kanyonu’na oldukça çok benzemektedir. Aralarındaki tek fark Güver Uçurumunun daha ağaçlık bir yapıya sahip olmasıdır. Güver Uçurumu Kanyonunun yüksekliği yaklaşık olarak 115 metre kadardır. Bu yükseklik arasında ayrıca bir akarsu akmaktadır. Bu akan akarsuyun bittiği yerde ise Kapuz Kanyonu bulunmaktadır.

Güver Uçurumunun içerisinde akan akarsuyun rengi mercan yeşili rengindedir. Oldukça nefes kesen bir manzaraya sahip olan Güver Uçurumu görülmeye değer kanyonlar arasındadır.

Güver Uçurumunun günümüzdeki görüntüsü yaklaşık olarak 1 milyon yılda suların kayaçları aşındırması sonucunda oluşmuştur.

Güver Uçuruma Nasıl Gidilir?

Güver Uçurumu, Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yer almaktadır. Güver Uçurumunun Antalya şehir merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 18 kilometre kadardır. Döşemealtı, Antalya Korkuteli üzerinde bulunmaktadır.

Güver Uçurumuna gidebilmek için Antalya’nın çıkışında bulunan Korkuteli sapağından dönerek 7 kilometre kadar ilerlemeniz gerekmektedir. Daha sonra karşınıza gelen döner kavşağa geldiğiniz zaman Güver Uçurumu tabelasını görebilirsiniz. Bu tabelaları takip ederek Güver Uçurumuna kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Güver Uçurumu, Antalya’nın sıkça ziyaret edilen kanyonları arasındadır. Pek çok kişi buraya piknik yapmak için gelmektedir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken önemli bir husus vardır. Güver Uçurumuna gelen kişilerin uçuruma çok fazla yaklaşmaması gerekmektedir. Aksi takdirde tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış