familycouple
setuprateenter

Gümüldür Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümüldür Nerede, Nasıl Gidilir?
Gümüldür Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümüldür nerededir? Gümüldür’e nasıl gidilir? Gümüldür hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Gümüldür ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Gümüldür etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Gümüldür’ün turistik açıdan önemi nedir? Gümüldür’ün tarihçesi nedir? Gümüldür hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Gümüldür Nerededir?

Gümüldür, ülkemizde ve dünyada meşhur olarak bilinen satsuma mandalinası ile ünlü olan bir yerdir. Gümüldür, ayrıca ülkemizin büyük ve en kalabalık şehirlerinden bir tanesi olan İzmir ili içerisinde yer almaktadır. İzmir’in Menderes ilçesinin bir sahil mahallesi olan Gümüldür, yaklaşık olarak 7 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir. Mavi bayraklı bir plaja sahip olan Gümüldür, yaz turizmin gözdesi olan yerlerden bir tanesidir.

Gümüldür’ün ekonomisi tarıma dayalıdır. Bu nedenle burada ününü ülkemizden aşıp dünyayı saran satsuma mandalinası üretilmektedir.

Gümüldür bölgesi  en önemli mandalina üretim sahasına sahiptir. Özellikle yaz aylarında burası yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır. Buraya geldiğiniz zaman aynı zamanda Klaros, Notion ve Kolophon gibi antik kentleri ziyaret etme şansına da sahip olabilirsiniz. Gümüldür gelen ziyaretçilerine kültür ve tarihi keşfetme imkanını sunmaktadır. İzmir’in şehir merkezinin güney kısmında yer alan Gümüldür, Menderes sınırları içerisinde yer almaktadır. Ege Denizi kıyısında bulunan Gümüldür, Payamlı’nın batısın, Özdere’nin doğusunda, Ege Denizi’nin güneyinde ve son olarak Tahtalı Barajının kuzeyinde yer almaktadır.

İzmşr kent merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 50 kilometre civarındadır. Menderes’e olan uzaklığı ise 28 kilometre civarındadır. Buraya gidebilmek için İzmir şehir merkezinde bulunan veya Menderes ilçe merkezinde bulunan toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış