familycouple
setuprateenter

Gümbet Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümbet Nerede, Nasıl Gidilir?
Gümbet Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümbet nerededir? Gümbet’e nasıl gidilir? Gümbet’in turistik açıdan önemi nedir? Gümbet hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Gümbet ülkemizde hangi bölgede yer alır? Gümbet’in etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Gümbet hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Gümbet Nerededir?

Muğla ilinin Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Gümbet, oldukça turistik bir yerdir. Yaz aylarının en kalabalık ve en yoğun yerlerinden bir tanesi olan Gümbet’in Bodrum’a olan uzaklığı yaklaşık olarak 3 kilometre civarındadır.

Oldukça meşhur bir tatil beldesi olan Gümbet’in ismi beldede yer alan üstü beyaz damlı sarnıçtan gelmektedir.

Gümbet’in denizi oldukça sığdır ve uzun bir kumsala sahiptir. Burada suyun derinliği diğer tatil beldelerindeki gibi yükselip alçalmıyor. Bu açıdan çocuklu aileler rahatlıkla tercih edebileceği bir yerdir. Gümbet’in sahili kumlu ve tertemizdir. Gümbet’te denize kumdan girmeniz ayrı bir güzellik katmaktadır. Ayrıca Gümbet, Bodrum’un en önemli su sporları merkezlerinden birine ev sahipliği yapmaktadır. Gümbet’in aynı zamanda gece hayatı oldukça meşhurdur. Hareketli gece hayatını sevenler burayı kesinlikle tercih edebilirler. Her türlü eğlence imkanları ile gelen misafirlerine eşsiz seçenekler sunmaktadır.

Gümbet’e Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir tatil beldesi olan Gümbet’e gidebilmek için öncelikle Bodrum’a varış sağlamanız gerekmektedir. Bodrum ilçe merkeze yaklaşık olarak 3 kilometre uzaklıkta yer alan Gümbet’e buradan 5 dakika gibi kısa bir mesafede varış sağlayabilirsiniz.

Bodrum ilçesinden kalkan dolmuşlara binerek buraya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Gümbet’e havayolu ile ulaşım sağlayanlar için buraya en yakın havalimanı Milas Havalimanıdır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış