familycouple
setuprateenter

Göynük Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Göynük Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Göynük Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Göynük Kanyonu nerededir? Göynük Kanyonuna nasıl gidilir? Göynük Kanyonu özellikleri nelerdir? Göynük Kanyonu hangi il sınırları içerisinde bulunmaktadır? Göynük Kanyonuna hangi yol güzergahı üzerinden gidilmektedir? Göynük Kanyonu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Göynük Kanyonu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Göynük Kanyonu Kemer ilçesinin en nadide gezilecek yerleri arasında yer almaktadır. Eşsiz doğası, iklimi, şelaleleri ve havuzları ile doğa sporu tutkunları için mükemmel bir rotadır. Göynük Kanyonu, bazı kaynaklara göre Dünya’nın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş alanlarından bir tanesi olarak belirtilen Likya Yolu üzerinde bulunmaktadır.

Göynük Kanyonu, Kemer Kanyonu olarak da bilinmektedir. Berrak suyu, bol oksijenli havası ile Antalya ilimizin gezilecek yerlerinden olan Göynük Kanyonu’nu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Toros Dağlarının eteğinde çam ağaçları ile kaplı Göynük Kanyonu’nun içerisinde yağmur ve kar sularının meydana getirdiği Göynük deresi de bulunmaktadır. Zipline, bady rafting gibi doğa sporlarını yapmak için ideal olan Göynük Kanyonunda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Göynük Kanyonu Nerededir?

Göynük Kanyonu Akdeniz Bölgesinde bulunan kanyonlardan bir tanesidir. Şehir olarak Antalya il sınırları içerisinde yer alan Göynük Kanyonu, Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunmaktadır.

Göynük Likya yolu üzerinde bulunan Göynük Kanyonu oldukça turistik bir yerdir. Göynük Kanyonundan çeşitli su sporları ve doğa yürüyüşleri yapılmaktadır. Dünyanın en uzun 10 yürüyüş rotalarından bir tanesi de Göynük Kanyonu içerisinde yer almaktadır.

Göynük Kanyonu söylediğimiz gibi turistik bir yer olduğu için her yıl düzenli olarak yabancı ve yerli turistlerin akınına uğramaktadır.

Göynük Kanyonuna Nasıl Gidilir?

Göynük Kanyonuna ulaşım oldukça kolay ve basittir. Antalya’nın Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan Göynük Kanyonu, Beldibi bölgesini geçtikten sonra oldukça kısa bir mesafededir.

Göynük’e girmeden sağa döndüğünüz zaman Göynük Kanyonuna varmış olursunuz.

Göynük Kanyonu gişelerine ulaştığınız zaman kanyona kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Göynük Kanyonunun Antalya merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 36 kilometre civarındadır. Kemer’e olan uzaklığı ise 13 kilometre kadardır. Kanyonun Göynük’e olan uzaklığı ise 4,5 kilometredir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış