familycouple
setuprateenter
Gökseki Nerede?
Gökseki Nerede?

Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya, turistlerin ve tatilcilerin düzenli olarak her yıl sıkça tercih ettikleri tatil yerlerinden biridir. Son zamanların sıkça tercih edilen tatil seçeneklerinden biri olan tatil villaları tatilcilere muhteşem fırsatlar sunmaktadır. Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Gökseki, yaz tatillerinin en ön sıralarında gelmektedir.

Gökseki’de tatil yapmak isteyen tatilciler Gökseki adresine toplu taşıma araçları ile kolaylıkla gidebilirler. Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahalle olan Gökseki’de sıkça tercih edilen tatil villalarında sevdikleriniz ile birlikte muhteşem anlar yaşayabilirsiniz. Dilerseniz deniz manzaralı tatil villalarını tercih edebilirsiniz. Lüks ve konforu seven tatilcilerin içerisinde özgürce hareket edebildikleri kiralık tatil villa seçeneklerine Villa Durağı adresinden ulaşabilirsiniz.

Gökseki’de yer alan Villa Manolya Gökseki, Villa Baby Rose, Villa Ateşim, Villa Argento, Villa Moren, Villa Abosa, Villa Kitanik, Villa Sirius ve Villa Gökseki adlı kiralık tatil villalarından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Gökseki’de yer alan kiralık tatil villalarında tatil yapmanız için tek gereken valinizi alıp yola çıkmanız olacaktır. Eşsiz ve istediğiniz konfora sahip tatil villalarında sorunsuz ve mutlu bir şekilde ailenizle tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Tatil villanızda gözlerinden uzak ve kimsenin görmesini istemeyeceğiniz şekilde rahatlıkla havuz keyfi sürebilirsiniz. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde eşiniz ile birlikte rahatlıkla tatil villanız içerisinde hareket edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış