familycouple
setuprateenter

Göcek Nerede, Nasıl Gidilir?

Göcek Nerede, Nasıl Gidilir?
Göcek Nerede, Nasıl Gidilir?

Göcek nerededir? Göcek hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Göcek ülkemizde hangi bölgede yer alır? Göcek nerede ve nasıl gidilir? Göcek etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Göcek hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Göcek Nerededir?

Masmavi denizi ve el değmemiş doğası ile gözleri kamaştıran eşsiz güzelliğe sahip olan Göcek, Fethiye ve Dalyan arasında yer almaktadır. Fethiye’ye bağlı bir mahalle olan Göcek, mavi turları ve marinaları ile popüler bir yerdir. Küçük olmasına rağmen son dönemlerde özellikle turistlerin akın ettiği tatil yerlerinden bir tanesi olmuştur.

Pek çok tatil beldesinden daha fazlasına sahip olan Göcek, tertemiz bir denize sahiptir.

Akdeniz’in muhteşem doğasını ayaklarınızın altına seriyor. Huzurlu doğası ve atmosferi ile gürültüden uzak bir yer olan Göcek, gerçekten de insana ruhen bir huzur vermektedir. Göcek’in Fethiye’ye olan uzaklığı yaklaşık olarak 28 kilometre civarındadır. Muğla merkeze olan uzaklığı ise 99 kilometredir.

Turistlerin akın ettiği cazibe merkezi olarak görülen Göcek, özellikle yaz aylarında daha kalabalık olmaktadır. Berrak denizi ve yemyeşil doğası ile adeta bir doğa harikası olan Göcek, şehir hayatının yorucu atmosferinden uzak bir yerdedir. Eşsiz bir tatil beldesi olan Göcek’e mutlaka gelmeniz ve burada güzellikleri keşfetmeniz gerekir.

Göcek’e Nasıl Gidilir?

Göcek hava, kara ve deniz yolu ile kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilecek bir lokasyonda bulunmaktadır. Otobüs seferlerinin düzenlediği gezi turları ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Fethiye üzerinden Göcek’e gelen halk otobüslerine veya dolmuşlarına binerek yine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Fethiye’ye yaklaşık olarak 28 kilometre uzaklıkta bulunan Göcek’e taksi veya şahsi aracınız ile ulaşım sağlamanız mümkündür.

Şahsi araçları ile buraya ulaşım sağlamak isteyenler Muğla merkezden ilerleyerek daha sonra ise Göcek Tünelinden geçerek Göcek’e gelebilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış