familycouple
setuprateenter

Gizli Cennet Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Gizli Cennet Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Gizli Cennet Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Gizli Cennet Şelalesi nerededir? Gizli Cennet Şelalesine nasıl gidilir? Gizli Cennet Şelalesi özellikleri nelerdir? Gizli Cennet Şelalesi hangi sınırları içerisinde yer almaktadır? Gizli Cennet Şelalesi turistik yönden önemi nedir? Gizli Cennet Şelalesi girişleri ücretli midir? Gizli Cennet Şelalesine her mevsimde gidilir mi? Gizli Cennet Şelalesi hakkında merak ettiğiniz ve aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Manavgat İlçesi Halitağalar Köyündeki Gizli Cennet Şelalesinin ismi Değirmendere Şelalesi olarak da bilinmektedir. Önceki dönemlerde şelalenin bulunduğu bu bölgede olan değirmenlerden dolayı Değirmendere Şelalesi ismini almıştır. Değirmenlerden arda kalan bazı kalıntılar korunarak günümüze kadar kalmayı başarmıştır. Bunlar kayalara oyulmuş olan su oluğu ve şelale girişinde sergilenmiş olan eski değirmen taşlarıdır.

Gizli Cennet Şelalesi ortalama olarak dört katlıdır. Farklı boyutlardaki dört şelale ve bunların kayalarda meydana getirdiği doğal havuzlardan oluşan Gizli Cennet Şelalesi altında mağara da bulunmaktadır. Doğa ile iç içe olan şelale huzur veren sesi, turkuaz renkli suları ile konuklarını farklı boyutlara taşırken eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır.

Gizli Cennet Şelalesi Nerededir?

Gizli Cennet Şelalesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer almaktadır. Gizli Cennet Şelalesi içerisinde küçük şelalelerin oluşturmuş olduğu havuz, muhteşem bir görüntüye sahiptir.

Ayrıca Gizli Cennet Şelalesi etrafında kahvaltı yapabileceğiniz pek çok alan bulunmaktadır.

Gizli Cennet Şelalesi içerisinde pek çok restoran, soyunma kabinleri, tuvaletler ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar mevcuttur. Buradaki suyun rengi turkuaz rengindedir. Yeşil yapraklar ve ormanlık alan ile çevrili olan bu yer oldukça şahane bir görüntüye sahiptir.

Adı gibi gizli bir konumda olduğu için Gizli Cennet Şelalesi denmektedir.

Gizli Cennet Şelalesine Nasıl Gidilir?

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan Gizli Cennet Şelalesine gitmek oldukça kolaydır. Manavgat’ı geçtikten sonra Alanya’ya gelmeden ilk sapaktan sola dönmeniz gerekmektedir.

20 dakikalık bir mesafeyi gittikten sonra Gizli Cennet şelalesine ulaşabilirsiniz. Burada çok fazla insan trafiği bulunmamaktadır. Dolayısı ile doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlerin tercih etmesi gereken yerlerden bir tanesidir.

Şelalenin oluşturmuş olduğu havuzda yüzmek serbesttir. Suyu oldukça serindir. Ayrıca siz yüzerken içerisinde size zarar vermeyen ve dokunmayan balıkları da görebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış