familycouple
setuprateenter

Finike Nerede, Nasıl Gidilir?

Finike Nerede, Nasıl Gidilir?
Finike Nerede, Nasıl Gidilir?

Finike nerededir? Finike’ye nasıl gidilir? Finike hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Finike neyi ile meşhurdur? Finike’nin özellikleri nelerdir? Antalya’dan Finike’ye nasıl gidilir? Antalya havaalanından Finike’ye nasıl gidilir? Finike hakkında öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Finike Nerededir?

Antalya’nın el değmemiş şirin ve bir o kadar doğal güzelliği ile göz dolduran Finike, Antalya’nın batısında yer almaktadır. Tarih boyunca verimli toprakları ile ön planda olan Finike, bilindiği üzere portakalı ile meşhurdur.

Bunun yanı sıra son yıllarda ise turizm açısında oldukça popüler bir hale gelmiştir. Portakalı ile ticaret alanında önemli bir yere sahip olan Finike, ayrıca geniş bir karayolu ağına ev sahipliği yapmaktadır.

Finike’den Türkiye’nin pek çok yerine doğrudan ulaşım sağlanabilmektedir. Toplu taşıma araçları ile veya kişisel araçları sayesinde ulaşım oldukça kolay sağlanabilmektedir. Finike Otogarı içerisinde bulunan pek çok firma sayesinde Türkiye’nin pek çok yerinden Finike’ye ve Finike’den de Türkiye’nin pek çok yerine ulaşım sağlanabilmektedir.

Finike’ye Nasıl Gidilir?

Antalya il merkezinden Finike’ye gidebilmek için Antalya içerisinde bulunan toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Antalya merkezden Finike’ye olan uzaklık yaklaşık olarak 113 kilometre kadardır. Yolculuk süresi yaklaşık olarak 1 saat 50 dakika sürmektedir.

Antalya Otogarından Finike’ye giden araçlar ile Finike’ye kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya merkezden Finike gitmek isteyen tatilciler Konyaaltı ve Kemer güzergahından kolaylıkla ulaşım sağlayabilirler. Kemer’i geçtikten sonra Kumluca’ya ve daha sonra ise Finike’ye varmış olursunuz. Yol boyunca size yardımcı olacak tabelaları da takip edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış