familycouple
setuprateenter

Fethiye'de Nerede Balayı Yapılır?

Fethiye'de Nerede Balayı Yapılır?
Fethiye'de Nerede Balayı Yapılır?

Balayı tatili için Fethiye seçimi mükemmel bir tercih olabilir. Fethiye tarihi kokusu ve yarı tropik havası ile sizi yurt dışındaymışsınız gibi bir hava katabilir. Karadeniz eşsiz güzel ormanlarını içerisinde barındıran Fethiye, tertemiz ve içini dahi görebileceğiniz denizi ile sizleri büyüleyecektir.

Ayrıca Fethiye’ye yer akan dik falez manzaraları karşısında eşiniz ile çekeceğiniz fotoğraflar sayesinde ileride kendinize mükemmel anılar bırakabilirsiniz. Fethiye’de yer alan bu güzellikleri aynı anda başka hiçbir yerde bulamazsınız. Her yıl turist akınına uğrayan Fethiye, balayı tatiliniz için seçeceğiniz en doğru seçim olacaktır.

Fethiye’de yer alan balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villalarında balayınızı yapabilirsiniz. Balayı villaları çiftlerin özel anlarını diledikleri gibi yaşayabilmeleri için en doğru seçim olacaktır. Balayı villaları, bahçesinde yer alan deniz manzaralı havuzları ile son zamanların en çok tercih edilen konaklama yerlerinden biridir.

Fethiye’nin en çok tercih edilen tatil yerlerinden biride Kayaköy’dür. Hayalet şehir olarak adlandırılan Kayaköy’ün tarihi milattan önceki yıllara kadar uzanmaktadır. Yeni yapılan restorasyon çalışmaları sayesinde tarihi yeniden yaşatacak bir yer olarak görülmektedir. Fethiye’ye balayına gelen çiftlerin Kayaköy’ü görmeden gitmemeleri gerekir. Tarihin en güzel izlerini taşıyan Kayaköy’de eşiniz ile birlikte balayı tatilinizi resmederek ölümsüzleştirebilirsiniz.

Meşhur Kelebekler Vadisi bulunduğu yer olan Fethiye, eşsiz güzellikleri içerisinde barındırmaktadır. Kelebek çeşitleri ile size rüyada gibi bir tatil sürecek bu yer ayrıca doğal güzelliği ile sizi büyüleyecektir. Fethiye’ye balayı tatiline gelen çiftlerin görmesi gereken en özel yerlerden biridir. Kelebekler Vadisi’nde elektrik günde birkaç defa verilmektedir. Sıcak su ihtiyacı güneş enerjisi ile karşılandığı için bu eşsiz güzellikteki yerin doğal güzelliği yıllardır bu şekilde korunuyor.

Eşiniz ile birlikte koylarda bir balayı tatili yapmak istiyorsanız eğer On İki Adalar’a yapacağınız ziyaret sizin için en doğru seçenek olacaktır. On İki Adalar’a yapacağınız yolculuğunuz sırasında şahane manzara keyfini eşiniz ile birlikte resmederek ölümsüzleştirebilirsiniz.

Ayrıca balayı tatilinizi yaparken Fethiye’de yer alan müzeleri ziyaret edebilirsiniz. Fethiye’nin saklı cenneti olarak adlandırılan Ölüdeniz, balayı tatiliniz için eşsiz bir seçenek olabilir. Beyaz kumsalı ve masmavi denizi ile insanları kendine hayran bırakan Ölüdeniz, Türkiye’nin en güzel ve en özel sahilleri arasında yer almaktadır. Fethiye’nin bir diğer meşhur yer ise Çalış Plajı’dır. Fethiye merkeze 5 kilometre uzaklıkta olan Çalış Plajı, Caretta Carettaların yaşam alanı olarak bilinmektedir. Çalış Plajı, Fethiye’nin en temiz ve en iyi plajları arasında yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış